Lesi se vraka doma, bernandinecot spasuva lugje, labradorot e vodic za slepi, poenterot lovi, germanskiot ovcar raboti vo policija. A ti Dzukelo sto pravis?
никад не се враќај на бившите, не ги јади истите гомна 2 пати ! Не ме прашувај вечерва ништо, остави ме да молчам. Мене ноќва ми треба мир, старите рани повторно печат, моите битки понатаму течат... Како се прегрнува кога знаеш дека е за последен пат? Како се оди од некого со кого сакаш да останеш засекогаш?
Тројца другари седнале на кафе, порачале кафе, го испиле, го платиле и се скарале кој да ја земе фискалната..
Првиот дечко ми беше јарец во хороскоп, вториот овен, а третиот бик... кога малку подобро ќе размислам сум ја собрала целата стока ... Во кое одделение си? - Во нервно... Или имај сила да ја сакаш... или имај сила да ја гледаш со друг... Трето нема.
ФОН Универзитет ▶ ПредНовоГодишна СТУДЕНТСКА ЗАБАВА ★ STOBI CAFFE & MM CREW ★ Четврток 12.12.2013 + со секој пијалок, следува диплома
Во хотел ми викаат : " Чувствуваj се како дома " - A дома ми викаат " Ова не е хотел ! " - НЕКОЈ ЛАЖЕ ... !!!