Луѓето се како пуканки, мора да им ставиш капак оти ќе почнат многу да скокаат Џабе возиш убава кола......Кога на пешачки мораш да застанеш.......За да поминам јас !!!
Раскинуваш, бришеш слики, бришеш број, бришеш ова, бришеш она.. А колку е полесно да го убиеш За нова година сакам само едно ... утрото да ја погодам куќата. xD
Знаеш ли што е далечина? Да те сакам а да не те гледам.Знаеш ли што е копнеж? Да те посакувам а да те немам. А знаеш ли што е љубов? И покрај се пак да те сакамм.
Јас не знам каде си ти, јас не знам со кого си. Во оваа ноќ кога се се дели на половина освен болката.
Деновиве прочитав многу ХЕЈТ за мажите на фејсбук по статуси еовака. „Драг Стојко. Благодарам што не крвариш еднаш месечно - Со почит, Мажите“ Хахахаха го напишал едно момче на фб.
Ти да ме сакаше, фискалните ќе ми ги даваше! Да знаев дека ќе се родам во Македонија, ќе се обесев на папочната врвца! На први Јануари ќе јадаме од лани тоа што останало.
Slucajno mi padnaa 2 denari vo solja dodeka mocav,i vikam aj da ne odat taka za djabe si zamisliv zelba
Thanksgiving Day во Македонија - одиш на 5 интервјуа за работа и сите ти се заблагодаруваат што си дошол.
Првиот дечко ми беше јарец во хороскоп, вториот овен, а третиот бик... кога малку подобро ќе размислам сум ја собрала целата стока .
Како се прави македонско кафе!? - Се зема турско кафе и се надсинхронизира. Фејсбук, не можеш да измислиш толку игри колку што јас можам да кликнам на секоја ignore. Спојлер Не дека е ладно али мочам снег!