Најискрени солзи се тие солзи што ти течат кога сечеш КРОМИД! Добро утро комши, како си? Ќе ми простиш на одговорот комши, ама супер сум и козата ми е жива и млеко ми дава. Вчера умрел Чак Норис. Денеска е малку подобар.
Како се вика турчин што чува мачки? - Шефкет. Објаснува учителката математика на еден македонец: -Ако имаш 1000 денари и јас ако ти земам 500 колку ќе ти останат? - Што ќе земеш мори ти??? Откако прочитав дека алкохолот е штетен,престанав да читам. Колку жени во ПМС се потребни за да сменат сијалица? -Шест. -Зошто шест? -ЗАТОА ШТО СЕ ПОТРЕБНИ ШЕСТ,ОК???
Па и ова е копирано. Полесно им е да појдат 1-2 страни наназад и да копираат нечие мислење. * Ако жена даде жмигавец за лево, тоа не значи дека ќе врти десно, може ќе продолжи напред.
Продавам бојлер, не многу сликан. Јас сум од оној тип на луѓе кои после ''10'' склека проверуваат дали имат стомачни..
Гарантирам дека статусот за хороскопот да не го прва напишеше ти,немаше да се буниш и да превртуваш очи.Половина од статусите во темава се повторуваат по неколку пати,затоа не се нафрлајте на секој што ке напише статус што „ќе го копираат од вас оти ги мрзи да бараат низ фејс“ Апсурдно е веќе да се коментира за ова,колку и да напаѓате некој статус сакале-нејќеле мора да повтори. И порано се дискутираше на темава па сите си продолжуваат по старо. Да не бидам офтопик: Најголемата детска лага е "Имам женска, ама од кај баба е.."
Нашата врска е просто прекрасна... Тој прост, јас прекрасна! - Што сакаш? - Тебе те сакам. - За тука или за носење? Moja mala progutala zvaku, pa joj balon raste u stomaku.
Тато имаш ли 500 денари? Имам сине не се сеќири ти за мене. ...На шестиот ден Господ ја создаде Македонија, на седмиот отиде да одмори.. и од тогаш се нема вратено...
Влегов во банка, застанав пред сефот, го замолив да се отвори, ама к*рац... И после убавиот збор железни врати отварал.
Не е точно, сум се бунела и за други, кога очигледно биле препишувани со запирки и точки. ************************************************************************** *Биди тивок на час. Имај почит кон оние кои спијат. *''Спиеш ли? '' - Не, тренирам како да умрам. *Од толку многу статуси за снег на почетна, приморана бев да ставам ланци на мониторов.. *Тело риба-фаца конзерва *Ако ти удрам една шлаканица пола Македонија ќе се задуши од пудра. *"Животот е еден"-реченица со која ги оправдуваме сопствените глупости. *Ни на фотошопот не му е лесно...замисли си што све видел во животот. *Најди дечко што ќе ти го уништи карминот,а не маскарата. *Глупо е да се чувствуваш глупо заради некој глуп ! *Koj умре во лето,за него нема зима... *Како одличните ученици собираат лајкови? - Лајк и ќе ти напишам домашно. *Дечко:Згодна е. Девојка:Курва е. Девојка:Згоден е. Дечко:Педер е *Видов на National Geographic дека Сонцето ќе згасне за 4 - 5 милијарди години и си велам: - Таман ќе влеземе во Европска Унија, ете ти нов проблем. *Жими децана, невина сум.
Ако ја сакаш, пушти ја да излезе со другарките. Ако ти се јави пијана - твоја е, ако го исклучи телефонот - никогаш не била твоја! =] А таа??? Таа е сега некаде далеку со друг, среќна, сакана и сеуште убава .. И добар да си и лош да си, пак ќе те зборат зад грб. Го следев моето срце..И ме однесе у продавница за благо.. Ладно камен се тресам ко цицка на пајдушко. )))