Кој си бре ти да ми кажеш дека не смеам да и се пуштам на девојката?? - Дечко и. Ај бе па ти нова ќе си фатиш види што си убав.
Во светите води на реката Вардар се случи Бродојавление. НЕКНИ, ден помеѓу завчера и настанокот на човештвото Слободно може да се заебавате на моја сметка, блокирана ми е Мувата е најмакедонскиот инсект. Ем јаде лајна, ем трие раце у стилу 'добро е, добро е!' Јас клучевите не можам да ги најдам не па вистинската љубов!! Баба ми вика нема што да гледа на телевизија. И пуштив да глеа музика. Пекол е место во кое вечно се возиш во лифт со пензионер за кого не постои ништо поздраво од лук. Кога една жена вика Не тогаш е Не. Кога вика Можеби тогаш е Не. Кога вика Да тогаш е Можеби. И јас стварно не знам што е нејасно тука?? Значи нема безизлезна ситуација во која ние не можеме да влеземе. Ми истекла личната карта. Новчаникот утоп Сонував како девојка ми ми купила волнен шал, а токму тоа и ми треба во моментов. Девојка. Ги нејќам оние луѓе "шо се нервираш коа не можеш ништо да смениш?". А ти шо се шминкаш? Не викаш 'Еј, кај ми е колата?' туку 'Еј, кај ми е Аудито?'. Пошто никој до сега не прашал 'Еј, кај ми е Шкодата Фелиција?' Ако продужам вака да јадам догодина можам да пеам за Малта на Евровизија. Не постои проблем кој не можам да го решам. Потребно е само да е туѓ Кога ќе прочитам статус на 13 год. девојче "life is shit", претпоставувам дека и се одлепил некој постер од ѕидот. Инвизибл Нивеа жими к.роф, ене ме пак у огледалото Од паѓање, најмногу паѓам на црнокоси мажи, на теориски испити и на скалите пред зграда. Ако е < 3 .....дали >3 е деколте?
Се послав ПОЕМА ЗА ДЕДО МРАЗ Дебел стомак во црвен костум, тој е Дедо Мраз, ќе му пишам писмо дека бев мирен и јадев зелник со праз. Бели мустаки, и бела брада, Дедо мраз годинава ќе носи Прада. Со играчки повеќе неможи да не лажи, ние сакаме убај жени и нудистички плажи. Ирваси ја влечат неговата магична санка, а нас од работа ќе не носат на игранка. Немој да одиш во Скопје, не се диши, имало гнасен воздух, така на интернет пиши. Ела си во Битола има купој од деца, кој кога сака, на секое ќоше клеца. Поздрави го Рудолф ирвасот главен, Те чекаме сите со чорапот над камин ставен! Хо Хо Хо Мери Крисмас
„Едвај чекам овие принцезиве еден ден да ме прашаат "кечап или мајонез?“ коментар: тогаш ти ќе речеш: „Јас ќе ги услужам, ти пречекај ги новите гости!“
Лесно е да се вработиш, ој земи плата да те видам. -One tea please. -What kind? -Mother's soul. Сексот во градот...каа ќе отидиш у Скопје и ќе ти наплатат кафе 120 денари Да требаше да ги кревам кога одам, немаше да се викаат влечки. ИДЕАЛ ШИПКА е име погодно за стриптиз-бар а не за млекара.
До пред некое време ќе брцнеше чоек по џеПој, ќе излезеше некоја крива стотка или пееска....сега фискална до фискална маме му онадим
Мажите кои ги понижуваат своите жени во присуство на пријателите немаат пријатели туку публика, немаат жени туку жртви и не се мажи туку стока! ********************************************************* У магла сум, ќе те барам! ********************************************************* Од што си тoлку убава и троседот во дневна ти се пушта. ********************************************************** Kako seljak rezervira separe vo diskoteka -Mojt da rezervira eden kauc? *************************************************************** Прашање во контактна радио емисија ... - Што би значело ако жена ти има црн појас во карате .. Одговор од радио водителот: -Тоа би значело здраво семејство, воспитани деца, добра и послушна свекрва .. вљубен и ВЕРЕН сопруг !!! *********************************************************************** Еј незнаев дека дедо ти вози Ферари.. - ДЕЧКО МИ Е ! ********************************************************************** Влегува маж во теретана и го прашува тренерот: „На која справа треба да вежбам за да ги привлечам жените?“ Тренерот му одговара: „На банкомат, тој е тука пред теретанава.“ ********************************************************************** - Што заврши во средно? -Угостителско! - Што смер? - Слаткар.. -Е да бе,Тони Зен! ******************************************************************** Господ гледа се. Затоа поповите возат коли со темни стакла. **************************************************************** Шетам у град, се мавам со рамо у еден батка, ми се врти и ми вика: -Шо е бе? -Среда! -Фала многу! -Ништо.
Ако се мрда -Биологија е, ако има мирис-хемија е, ако има моќ-физика е, а ако не разбираш тогаш МАТЕМАТИКА е!!!!
Грција официјално потврди дека ќе не прифати под името Република Македонија, но за возврат ги бара Боки13 и Фифи.
Спојлер Се извинувам што не се на кирилица. Ovih dana mi glava služi samo da mi kiša ne upada u stomak! PENA PARTYY ^____^ Salim se,perem sudove. Jeli ti bude interesantno kada objavis status tipa 'dosadno'? Pozdrav iz Švicarske (evo me sjedim na atlasu) Ja ne gledam ni svoja posla, a kamo li tudja... Status veze: Bozeeee, postojim i ja! Kakva vam je cerka? Jeli vredna, voli kopati? Voli, voli... oci bi ti iskopala da je probudis prije 12.