Eднаш ме прашаа - како можеш и покрај се што си доживеала да одиш со насмевка на лицето?...Без разлика што и да ми се случи јас сум борец, а не жртва.
Што пеат Скопјани кога одат во град по магла? - Баш је супер дим, баш се добро проводим, уопште те не видим..
Драг Дедо Мраз, оваа година бев многу добра, добро не баш толку... мислам така така, само ... ај ништо заборави, сама ќе си купам поклон.
Македонец и се удвара на холанѓанка. -Девојко, имаш убави очи, преубава коса и фантастично државјанство. Денешните децa од 2 години знaaт дa отклучaт смaртфон, дa си ги уклучaт омилените aпликaции , a jaс нa тие години jaдев кaл од дворот!
Подобро е да легнете одвоено со саканото срце, а да мислите еден за друг...отколу да легнете заедно, а да мислите на други. Тие великаните, тие на кои им ги позајмивте вашите скалила за да се искачат што повисоко, тие идеализираните, тие ќе ве уништат…
#Љубов е кога тој е*е други девојки, а после јас му носам цвеќе на гробот. #КраткаХорорПриказна -Шо ќе пееш? -СереНада. -Батали ја Нада нека праи шо сака, кажи ми што ќе пееш?