Незнам дали се најдобри ама овие се некои што ги издвоив, т.е сум ги објавила некад на профилот кај мене Едноставно нели,секогаш има суфицит на прости луѓе во нашата држава.Имаме и да извезуваме од нив. Има многу ‘богати’, кои освен пари немаат добиено ништо друго од своите најблиски..тогаш ми годи што сум сиромашен. Sometimes i wish to go back to childhood when my scratched knees were the greatest pain in life. Понекогаш седам и размислувам..Понекогаш само седам. Сите можат да си ја намачкаат девојката со шлаг, мед ,сладолед.. Биди Македонец, намачки ја со ајвар.
Да му дадеш на некого втора шанса е исто како да му даваш уште еден куршум за пиштол бидејќи со првиот те промашил.
Фејсбук - место каде што слободно можеш да ставиш слика од тој шо го сакаш, а у живо 1000 км да бегаш од него
Не погледнувај назад, бидејќи кога гледаш назад не гледаш пред себе Никој не е совршен ниту некогаш ке биде.Но,пред да покажеш со рака кон мене провери дали таа е чиста! Мажите никогаш не сватија дека кога жената ке праша ШТО?не значи дека не го слушала мажот туку му дава шанса да го промени тоа што го рекол. ЉУБОВТА не признава среден пат: упропастува или спасува !!! Скршено ти е срцето, па и мене ми е ноктот па никоj не ме прашува... Нема поубаво во животот од тоа да најдеш човек кој те чита без букви и те разбира без зборови...
ОВА ке ми биде статус на се „Постојат два вида на луѓе : ПРОСТО НЕВЕРОЈАТНИ И НЕВЕРОЈАТНО ПРОСТИ....“ КОЛКУ ВИСТИНИТО
Makedonec svetski shampion vo frlanje disk !!! Najdaleku go frlil diskot na Dragan Vucic !!! Some people feel the rain. Others just get wet... I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying ! What do you call somebody with no body and a nose? Nobody Knows. Што вика Шварценегер коа ќе заврши со ручек? Астал да блиста бејби!
* Заслужува презир оној кој едно зборува а друго мисли. * Јас обично не правам грешки,но кога ке ги направам правам РЕМЕК ДЕЛО :)
**Мамо, Барај си зет јас дигам раце !!!! **Насмевката воопшто не е лош почеток на едно пријателство, но сигурно е негов најдобар краj **Ако ти велат, Никогаш немој да седиш на Две столици.. Ти на тоа одговориим,Да но, на три може да се прилегне !!! *Многу пати им ги заборавам имињата на некои луѓе, но никогаш не заборавам кој бил човек, а кој идиот! Pred da izvregjas nekoga izbroj do 10...mozda jos nesto ke ti padne na pamet..!