* Купила јогурт со 0% масленост а со него бурек јаде. * И дал господ нос за бурек сечење, она дома седи ништо не работи. * Единствен начин да ослабете со зелен чај е да се качите на планина и да го наберете!!! * Со жена ми отидов на прославата од годишнина од нејзината матура. Таму видов еден тип што нон-стоп пиеше. Ја прашав дали го познава, а таа ми кажа дека долго време биле заедно, но откако раскинале, тој почнал да пие. "Кој би рекол дека толку долго ќе слави", реков јас. * Ми личиш на сипаница, сите те прележале. * Знаењето е сила, а со сила убавина не бива. * Доста даваш животи на candy crush, дај му на дечко ти - разочарано рече младичот, додека девојка му се обидуваше да сврзе три круши...
Кога бившиот/а ќе ти рече: "Никогаш нема да најдеш некој/а како мене" ти одговори му/и: "Тоа е поентата".
ПОЕМА ЗА 2013-ТА ГОДИНА Ете помина и оваа 2013-та година, ние пак си сме народ без мадина. Кукаме, плачиме, немаштија е се жалиме, со споменици, галии, барок, на светот му се фалиме. Во кредити, сите до гуша сме заглавени, ако не ги вратиме ќе бидиме обезглавени. Факултети имаме во секое село и град, на нива нема поќе кој да работи, тука бележиме пад. Бизниси сакаме да отвориме сите, е арно ама, ќе не искинат инспекците. Знаењето е сила, знаењето е моќ, ко ќе се прашам шо ќе јадам утре, пред очи ми е ноќ. Со електронски книшки на доктор си одиме, апаратот за желудник снимање треба на сервис да го носиме(не работи година и пол!). Ќе издржиме, ние сме монгу силен нароТ, тоа го потврди и јасновидецот Милан Тарот. ахахаххахахахахахаха
Му се удварам на радијаторов, му викам дека сакам да идеме за озбилно, додека летото не не раздели. Изгледа ќе ја биде, и он е загреан...