Дeдo Мрaз жeлбитe зa oвaa гoдинa ти ги нaпишaв вo '' inbox ''.И немој да се правиш неудрен пишува '' seen '' . Работата секогаш ќе изгледа невозможна, се додека не ја завршеш. Кога ќе се искачеш на врвот на планината ќе сфатиш дека има уште многу планини на кои не си бил. Доаѓа време кога треба да престанете да преминувате океани за луѓе кои дури не би прескокнале вирчиња за вас ..
„Му се јавувам на бившиот: -Молам? -Така срц, да молиш!“ **************************** Ако знаеш да ја насмееш и опуштиш пола работа ти е завршена, другата половина ќе си ја заврши со дечкото.
Лиснатово со што ви е? - Со јајца. Ааа добро, епа другиот пат избричете му ги јајцата, најдов влакно.Ок ?
Kаде за Нова Година? - Дома ќе се собереме неколку парови.. Па да бе, најјубаво, ја од секогаш тоа сум го зборел -Tи ? Јас ќе идам Египет, 9 дена All-inclusive... Спојлер шта речи, а не заплакати
Еден ден солзата и рече на насмевката:Ти завидувам затоа што секогаш си среќна! Насмевката и одговори:Грешиш,многу често сум маска за твојата болка!
Прво правило за Нова Година: Немој да се китиш поише од елката! )))))) Znaesh deka si od Skopje koga sabajlechki te budi staro kupueeeeeeem!
"Facebook" го направи човекот најславен,најубав,најбогат. Инбоксот е преполн,животот празен..Големи приказни-мали дела, убави луѓе-бедни души!