Тропа Смртта на врата, дојдена по душа ... и отвора Чак Норис и Смртта збунета се сепнува и почнува да пее: Колееде, леедееее...
^паднало греде удрило деде... Една личност...илјадници чувства Вистинската љубоф е тешко да ја пронајдеш,лесно да ја изгубиш и невозможно да ја заборавиш..!! Ако може трева да расте преку цемент, љубовта може да ве најде во секое време во вашиот живот. Пишала „Моите бакнежи се отровни!“ Па отровни се кога пет месеци заби не си измила!
Што и да ѝ дадеш на жената, таа тоа ќе го зголеми: - Дај ѝ сперма, ќе ти даде дете. - Дај ѝ куќа, ќе ти даде дом. - Дај ѝ намирници, ќе ти даде ручек. - Дај ѝ насмевка, ќе ти го даде своето срце. Таа помножува и зголемува сè што ѝ се дава. Затоа, ако направиш некакво срање, биди спремен да бидеш до гуша во гомна!
Седат 2 баби на клупа... По некое време едната и вели на другата: Магде, овде ми мириса на умрено! Магдее? Магдееее маа?
Драги Дедо Мраз ти пишувам за да ти кажам дека оваа година бев многу немирна и дека вредеше! П.С. Поклон не ми треба! Си купив!
На полноќ на 31 Декември, ќе видиш гужва од луѓе околу себе, но ќе ти недостига само едно 100 илјади евра во банка, стан во Париз и куќа на Хаваите.
И вечер ги молам Пијаните да бидат паметни - да им пратат пораки на Идните а не на Бившите ... Ај Среќна нека е ... и со ум ...
Во новата година да имате сибирско здравје,еврејско богатство,француска љубов,циганска секирација, а се останато што ви фали можете да купите кај кинезите.
Гледам Виенски, а мајка ми ми проверува општа култура. - Знаеш од кој е композицијава? -Пф, јас ли? Од Томиџери, кога Џери спие на дирки.