Седам у дневна и ја слушам мама: ти само јади и спиј тебе гајле ти е за се, тамaн да почнам да се бранам гледам на кучето му зборувала!!
Не пушам, не пијам, не се дрогирам и од магла ли да умрам??? Целата иднина ти зависи од твоите соништа. Не губи време, одивеќе да спиеш! Биди паметен - прави се луд. Така сѐ ќе видиш и се ќе слушнеш...
Menjam ime moje wifi mreže u komšija_vrati_mi_mikser. ____________________________________________________ Pesma "Neko te ima to nisam ja" Van Goga je u stvari o plati.
бабо бе како ќе одиш на скијање бе... не се секирај синко, имам попуст за на бањи Ако те нервира баба ти пушти ја на скијање инспирирани од проектот на Влада на РМ-скијање за сите пензионери БЕЗ ПАРИ
За 2014 посакувам да ги реализирам сите желби што ми останаа од 2013, а си ги ветив у 2012, а ги планирав у 2011.
Сојузот на пензионери ја поздрави иницијативата за бесплатно скијање во Маврово. - Ортопедска хирургија likes this.
- Како си? - seen 22:39 - Многу си убава! - seen 22:42 - Сакаш да го видиш мојот полов орган? - seen 22:45 - Кога си го видела ма?
Чудни се луѓево денес.Те гушкат,а се би дале за да те уништат Никогаш не го сваќај животот премногу сериозно. И така никој жив не излегол од него .. Кога сме среќни уживаме во музиката.. кога сме тажни, го сфаќаме текстот ...
Пензионерите од другите земји бараат азил во Македонија! И идеш сега во Маврово, седнуваш на ски лифт и ти иде баба „Сине ај баба да седне“. "да допие тато и си одиме" - трауми од детството