"I onda će znati da je jedina koju sam ikad voleo. Da sam sve druge voleo tamnom stranom srca. Štedeći se... Učeći se kako ću najbolje voleti nju... Kada je konačno nađem..."
Што би значело ако жена ти има црн појас во карате.. - Тоа би значело здраво семејство, воспитани деца, добра и послушна свекрва.. вљубен и ВЕРЕН сопруг!! Мамo мамo, зошто јас сум црн, а ти бела? Сине каква журка беше, среќа е шо не лаeш
1. Им простувам на сите кои ме повредуваа во 2013... Под услов да не ми се појавуват пред очи во 2014“. 2. Некои луѓе се како Понеделник - Не ни се допаѓаат, но ги поднесуваме... 3. Животот е круг... некадe сме први, а некадe последни!
Запомни дека оној што се однесува невнимателно со парите исто така се однесува и со сите останати работи во животот.
Dzabe vi se statusi od tipot "cestit badnik" ako ne ste luge, bitno e so prajte nadvor od fb a ne na fb....
Од Евросонг се откажале 12 земји, уште 20 да се откажат и први сме. Ние што не ставаме слика од трпезата и ние имаме за јадење, да не не` мислите.