Во пантолони шо ги немав клаено од 2003-та си ја најдов Нокиата 3310. Имаше уште две цртички батерија.
Животот е како паричка. Има и добра и лоша страна. Ако моментално поминувате низ едната страна на животот, не заборавајте....и другата страна чека да се сврти...
-Мамо не ти мириса на пица? -Не. -Па како ке ти мириса кога си зготвила боранија! Kaко да е битно каква музика свири кога сум пијан, у тој момент би ме погодила и најавната шпица на Вести.
- Дечко ако може за мене едно Мартини ? - Шеќер сакаш ?? - Бувни му една лајца ! Љубов е кога после празници и' ја местиш вагата да кажвит помалку.
“You can be lonely even when you are loved by many people, since you are still not anybody’s one and only.” — Anne Frank, The Diary of a Young Girl
Обично девојчињата сакаат кукли, а момчињата убави коли. Но тоа е само до 15 години. После е обратно ...
Кога давам на некого мастика, се осеќам како дилер. -Ништо не си видел, ништо не си чул, НЕ Е ОД МЕНЕ!
3 минути од една песна можат да те потсетат на половина живот... НАПИШАНО Е ОД 13 ГОДИШНО ЧУПЕ,ПРЕД НЕКОЈА МИНУТЕ ГО ПРОЧИТАВ.13 и нејзиниот половина живот од кога имаше 6,5 години кога тргна прво оделение,ах бе Господе колку само несалам* има на земјава.Некој кој имаше има 23 ај де де ќе разберев,ама 13 е малце глупо !