Каде се падна паричката за божиќ? Па нормално,во јахтата. хахха девојки,вие го разбравте ли оваа за јахтата? Се пукнав од смеа
Пред секс, си помагаат еден со друг да се соблечат.После секс, секој сам се облекува. ЗАКЛУЧОК: Во животот никој не ти помага откако ќе наебеш!
Има пеперутки кои живеат само два часа. Па зарем затоа се помалку убави! - Ljubiša Jocić не се баш од ФБ ама се добри Глупавата убавина не е убавина. Загледај се во глупава убавица, погледни длабоко во секоја црта на нејзиното лице, нејзината насмевка, поглед - нејзината убавина постепено ќе се претвори во празна грдотија - Гончаров
И нотификациите влегле во минус од што е ладно, а снегот абер нема... касни мислиш има 'добиено'! ахахахахахахахха
Сте заборавиле многу важна порака од детството: Пепелашка не мораше да го соблече фустанот за да го освои принцот !
Ако немаш Љубов, ништо не си... Јас не се променив. Вие никогаш не ме знаевте. НЕ МИ ГО ДАВАЈ ТЕЛЕФОНОТ,НЕ МИ ГО ДАВАЈ ТЕЛЕФОНОТ,НЕ МИ ГО ДАВАЈ ТЕЛЕФО...ало..здраво бабо...добар сум... ахаххахахахах