*"Пријателите ги создава среќата, а несреќата ги проверува" - ***Како што многу мажи прв пат фатија цице на шмизлата во Скопје, така и многу жени ќе ја имаа таа чест да си оплакнат окце, ама не за долго.. им го облекоа мажот кој „вознемирувал“ жени )))
*when i'd think it's all over, than it's just starts again........ Ќе го добиеш неговото внимание ако ти престанеш безусловно да му го даваш твоето. !! Nikad ne slusajte one koji lose govore o drugima a dobro o vama!
Животот е круг... а кругот сепак врти Најди дечко кој ќе ти го промени животот, а не статусот на врската..
Hrabri su oni koji nakon proplakane noći, u jutro se nasmiju .. Срцето: Јави му се Мозокот: Не Срцето: Зошто Гордоста: Бидејки и јас постојам
Морав да ги споделам, имам еден пријател на Фејсбук, абе му се газам од смеење на статусите. Некои од нив малце политички се, ама ако, ќе ги споделам тука. е не можам
Уште малку на Facebook ќе има : Бремена сум Лајк - да го родам Коментар - да абортирам Сподели - ако мислиш дека си таткото.. !!
* Спојлер posakajte si-den za sebe,star prijatel,toplo kakao,3-D humor ,sonchevi denovi,dobra kniga,nov film,konstruktiven muabet I po nekoja glupost... (Osven ova-se ostanato ima na pazar) * * *
Ако поминувате низ тешкотија и се прашувате каде е Господ... сетете се дека учителот секогаш молчи за време на тестот... Nothing is impossible. The word itself says:"I'm possible"" -Audrey Hepburn
Имам ја една мома на фб во френдс ама ненормално јаки статуси има: Сите лажат а потоа ти го даваат нивното внимание бидејќи знаат дека ти си разочаран од нив. Тоа не го прават бидејќи те сакаат туку бидејќи повторно сакаат да те искористат. Фејсбук престани да ми ги прикажуваш девојките со минимално парче облека нема да се претплатам на нив. Апсурдно е да имаат толку малку облека на нив и цјјкнхнј име -_- Не знам колку од вас ви е здосадено од луѓето кои на фејсбук пишуваат дека јаделе сладолед( алоооо лето е логично е дека ке јадеш сладолед ај јади ајвар да те видам) и плус се тагнуваат. Добро зошто нас тоа не интересира? Ич не ни е гајле што јадете и плус некој може да е на диета. Така да ФАК ЛОЏИК. До сите фанови на слаткар и до останатите љубители на неговата ``музика``, одговорот на прашањето: ,,не ми го дигаш више сеа што праиме?`` е ВИЈАГРА. Е сега кога дознавте што е лекот може ли сега да не замарате со тој идиотски текст. Ако сакате можам уште да ископам од кај нејзе хахах
Нејзиниот најнов статус: Видете моми, кул сте ако низ вашите раце поминале 15 различни книги кои сте ги прочитале, а не 15 машки кои вас ве прочитале. Хахахаха ама во право е девојката.