Ако не ти викаат кога се капиш со уклучен бојлер ПОСВОЕН СИ ! "Еден куп луѓе ми се паднаја" - Парето Мазник со праз = Празник. Teшко е да ги заборавиш бившиот во Кина
Ставила слика со другарка и пишала : ‚‚Ружна сум на сликава, ама затоа Живка е најубава“, а Живка изгледа како куче што преживеало електрошок...
Интервју за работа во Македонија: - Честитам! Примен сте како генерален директор, имате ли некое прашање? - Не тато...
So sex between 3 people is called a threesome and sex between 2 people is called a twosome ... Now i know why everyone calls you handsome...
[СДК] Сакам да кажам... Во животoт треба да се биде упорeн, на пример како режисерот на `Малечката Невеста`
Најдлабоките лузни не се оние што се гледаат по телото,туку оние во душата!Тие никој не ги гледа,а најмногу болат!
- Мамо, абе ме сакаш ли ти мене? - Да бе, сине! - Па зашто правиш боранијa за ручeк ?! Голема криза ни е у државава, уште малце ќе го тргнат "работа" од хороскоп...
Си седам до радијаторот и му се додворувам. Му велам дека сакам да одиме за озбилно додека летото не нè раздели. Изгледa ќе бидне работа, глеам бајаги е загреан...