Денешниот другар ке те засрами, само да напраи едно девојче да се насмее Девојката не е играчка, ама ни дечкото не е банка ! Прегратка - Тоа не чини ништо, а толку многу значи. <3 ЕНТЕР !! - Копчето кое ги трпи најаките удари ! Да се разбереме: Од женкари се жалите, а по нив трчате! Од курви се жалите, а по нив трчате! Во странство: Што правиш бе? -Јадам торта.. аааааа ако ако наздравје Во Македонија: Што правиш бе? -Јадам торта.. А не викаш а?У ГРЛО ДА ТИ ЗАСТАНЕ! Се јавува некој човек и вика: -Стана? -Станав!! -Стана?? -Станав бе!!! -Алооо Стана ми треба !!! КуПи Ја...АмА нЕ сО пАрИ..нЕгО сО сРцЕ ;* дечкото кој има сестра, најдобро знае да ја цени својата девојка
Ја викаш дома...камин, црвено вино... пушташ тивко Битлси и она ти вика аа ја знам оваа од Владо Јаневски е.... и ја убиваш....бавно... болно Ако ти е тежок животот помисли дека на некое дрво му требало 20 години да порасне, па се трансформирало во Мајли Сајрус тетратка
Мајка ми: Бев на кафе со 3 жени и сите се фалат дека децата им положуваат се на факултет и тоа со највисоки оценки. А јас што да им кажам?! Јас: Лажи и ти бе мамо! =] Кога баба ти ќе ти каже дека добро изгледаш, време ти е за диета! „Не се карам, само ти кажувам.“ - Најјаката женска реченица! Дечко и девојка: - Те сакам. - Јас поќе. Другарки: - Те сакам - И јас. Брат и сестра: - Те сакам. - Шо сакаш сеа? Со план да ја импресионира својата девојка и кажал дека има богат вујко, сега веќе не му е девојка...сега му е вујна.
Шеташ со дечко ти - поминува згоден дечко и ти е срам да зјапаш... Па му викаш на дечко ти "види го сељаков" и го гледате заедно