Седам дома и ја слушам мајка ми "Ти е гајле тебе, само лежиш, јадеш и спиеш" Таман да почнам да се правдам, глеам она на кучето му зборела. xD Како да изнервираш жена? -Сликај ја и не и ја покажyвaj сликата! Девојка ми најде кармин кај мене во џеп ... истиот момент и кажав дека ја изневерувам ... нема шанси да и признаам дека работам за Орифејм.
Што е автобус...? - Проклето превозно средство кое вози 10 пати побрзо кога трчаш по него, отколку кога си во него... :
- За кој кур стаивме зимски гуми! - Многу мразам кога ја учам цела книга, а на испит ми се паѓа: Дополни:_____________________________ЕЕЕЕЕЕЕ МАКАРЕНА! - Јас нозе искршив по неа, измислував песни, симињав ѕвезди, срце ми прескокна дур ја бакнам....а она ми вика судбината не споила... - Заев не честиташе Водици. На Заев не може да му се верува! - Како да легнеш девојка во два чекори: 1.ѝ правиш сопка 2.ја легнуваш
Возиле се двоица другари у автобус, а унутра гужва невидена. Ед’н другар га прашуе другога: - Тушираш ли се ти после секс? - Да бе брат, увек. - Епа требало би почесто да имаш секс.
Која е најлошата комбинација на светот? Склероза и пролив... - Трчаш, а не знаеш каде! Ахахаххахахаххаах
Жените се вљубуваат во машките зборови,а мажите во женската убавина!Токму затоа мажите лажат,а жените се шминкаат!