Насмевката не значи дека си секогаш среќен, туку дека си доволно јак да се насмееш и кога ти е тешко.
Ако те одведууу цигани џоганиии ) Татооооооооо !!!!!! Мама падна од тараса.....!!!! Колку пати ти имам кажано да не викаш кога се бричам......сакаш ли да се исечам. Фенг Шуи диета. Вратата од фрижидерот да ви биде свртена према ѕидот. Викат ако пиеш млеко ќе бидеш појак" Еее. ај испиј 10 чаши млеко , и пробај да го мрднеш ѕидот Не бива , нели ? Ај испиј 10 чаши ракија , и ѕидoт сам ке почне да се мрда )
Нови фејсбук поговорки: - Секој статус за три дена. - Мижи да те тагнам. - Волкот профил слика менува, ама табиетот не. - Гладна кокошка, Фармвил сонува. - Покажи ми листа на пријатели, ќе ти кажам каков си. - Убав коментар, железен профил отвара. - Петко уште нероден, има Ѕид. - Види му го профилот, суди му за умот. - Зад добар фото албум, прашина се крева. - Што на ум, то на статус. - Двајца се караат, третиот ги чита. - Пријателот во фејсбук се познава. - Ѓаолот, нит шернуе, нит лајка.
Баш ми е гајле што МВР ми следи твитер и фејсбук. Повеќе се загрижувам што ме следат Велешани. МВР не озборува наоколу.
На забар: Треба да ти правиме мост ќе кошта 800 евра. -А колку скулптури ќе има на мостот? **************** Една четвртина од населението во Македонија живее во сиромаштија, четворица сме дома јас живеам во сиромаштија..