Dečko mi piše neke hot poruke, ja mu govorim da me napalio, a u stvari jedem čokoladu i igram igrice, samo me ometa. Tuga jedna.
Да имам огромна моќ, макар и накратко, би направил да исчезне омразата и злото и луѓето меѓусебно да делат љубов. - Тоше Проески Љубовта не е нешто со кое треба да тргуваш. Испрати ја и не очекувај кусур. Не биди себичен. - Тоше Проески
Јуу темава дефинитивно ќе ја пополнам до 1000 листа Се шалам,еве неколку статуси од мене: Кај мене дома, судбината на Фатмаѓул е поважна од мојата .. Дошол мујо возачот за вработување и шалтеристот го прашува: -Име и презиме? -Мујо Мујичич -Кога сте родени? -19/08/1982 година во босна. -Дали сте оженети? -Да оженет сум за жена. -Па знам дека сте оженет за жена.Дали си видел некој кој е оженет за маж? -Па да. -Па кој. -Па сестра ми. -Жено каде е детето? -На англиски. -Ok where is the child? Идна професија СТОЧАР! Знам премногу ГОВЕДА во животов..! Од што не ми се учи мислам дури и на симпатијата од прво одд. Мамо мамо ме боли.....-ОД КОМПЈУТЕРОТ ТИ Е ! Малиот Трпе го прашува татко му: - Тато, тато, стварно ли е тивок Тихиот Океан? - Сине, можеш ли да поставиш поглупо прашање? - Можам тато! Кога умре Мртвото море? ми треба 6 месечен распуст, два пати годишно Šta je Ironija ? Da se zoves Milan, a da navijaš za Juventus. Редовно носам нож со мене....................................... у случај некој на улица да ми даде торта Не си Македонец ако капачето од далечинското не ти е залепено со селотејп! Кукавиците никогаш не почнуваат! Слабичите никогаш ништо не завршуваат! Победниците никогаш не се откажуваат!!! Во турските серии на своите деца им тропаат на врата за да влезат,а моите ко специалци влегyвaат Реденден Влегува полицаец во црква и започнува да ги дува свеќите. Попот оди до него и го прашува:- Зошто ги дуваш свеќите?- Како зошто?! Денес ми е роденден! Има уште,али ме мрзи да ги пишувам -Ај нареден пат повеќе :3
So sex between 3 people is called a threesome and sex between 2 people is called a twosome ... Now i know why everyone calls you handsome...