Да ме праша некој што сакам од Пепелашка, ќе речам дека ги сакам птиците што местат соба за 5 минути.Ма каков принц на бел коњ,каква стаклена штикла...
In Kliment, was born new love, about a girl in VIII3 & and boy in VIII1, and they lived happy. They were making love behind Kliment and sharing kisses, *целуфки*. THE END Aleksa ima jednu manu,najlepshi je na celom Balkanu!
Ја силуале еднаш, се фрлила од балкон. - Дејче бре, Фатмаѓул, 3 пута ја силуале па ене ја уште по судои се вчела...
За квалитетно учење потребни се: книга, воља, трпение, работа, желба и концентрација. Јас од тоа имам само книга и не знам кај ми е И реков дека заради неа ќе направам се... и после ме праша дали сакам да и бидам жирант
Во секоја врска постојат следните елементи: - 1 машко - 1 женско - 1 бивш/а кој сака да расипе се - 1 „пријател“ кој тајно посакува се да заврши.
Дали и помагаш на мајка ти дома ? - Дааа. Како? - Па онака, ги кревам нозете кога поминува со правосмукалката.
Го знаете она чувство кога ви се плаче а не можете;кога сакате да викате на цел глас а не знаете зошто!? она скапано чувство кога мислиш дека се се урива врз тебе кога мислиш дека немаш друг избор..сите тие нервози без причина.Кога очите ти светкаат додека го гледаш или се засрамуваш додека некој од повозрасните збори за вас двајца..Пеперутките што ги чувствуваш при секој негов допир,поглед,бакнеж..кога се чувствуваш како најреќната и најсаканата девојка на цел свет кога ги поминуваш сите граници за да си со него..Кога неспиеш по цела ноќ само за да го дочекаш да си дојде дома и да ти се јави..плачење кога нема да ти крене или ќе каже нешто што ненамерно те повредува? Да да тоа е тоа..најубавото и најлошото чувство..кога искрено сакаш!
Животот продолжува.Тоа бевме јас и тој.Јас не знаев да задржам некој кој е роден да заминува.Бев премногу наивна,знаев само да сакам...а тоа веројатно не му беше доволно.