Stalno je govorila ʹʹNikada viseʹʹ. A opet bi mu se nakon nekog vremena vratila. Stalno je plakala zbog njega,ali nakon samo jednog osmjeha,koji bi on izazvao,sve bi zaboravila. Patio je i on zbog nje da se razumijemo. Bili su toliko isti,isti inat,isti ponos,ista osjecanja... I stalno su se vracali jedno drugome,nisu mogli zajedno,ali nisu mogli ni razdvojeno. Takva je ljubav,valjda.
Ја силувал некој манијак и се фрлила од балкон. Де бе девојче Фатмаѓул тројца ја силуваа, па ене ја се влече по судови..
Новите патики престануваат да бидат нови кога наместо со рака ќе почнеш да ги соблекуваш со помош на другата нога..
До пред некое време на ФБ работеше само едно одделение,КАРДИОЛОГИЈА-од сите страни само срциња фрчеа...сега гледам се отворило ново,ПСИХИЈАТРИЈА-од сите страни статуси кој како се чувствува! Еден Индиец има 39 жени, 94 деца, 14 снаи и 33 внуци-кај нив за во WC се чека како кај нас за магнетна резонанса.
Да сум келнерка сеа за Валентајн у некој ресторан ќе ставам прстени во секоја женска пијачка и ќе си глеам сеир.
во турските серии родителите на своите деца им тропаат на врата за да влезат, а моите ко специјалци влегyвaт..