Далечината може да раздвои две тела, но не и две срца кои искрено се сакаат... луѓето не зборуваат секогаш ама секогаш знаат што би направиле да се на наше место.
Пред да треснеш некоја глупост не размислуваш ,а кога размислуваш за нешто да го кажеш не го кажеш па потоа помислиш дека тоа сепак била добра идеја да се каже !
Кога си весел смеј се,запеј,заиграј.Ако си тажен тагувај,заплачи, не срами се.Така треба,така и ќе биде, зошто-тоа е живот.”ДА НЕ КАЖЕШ НАВРЕДЛИВ ЗБОР А СЕПАК ДА ОСТАНЕШ СВОЈ”...
- Сакате лоши момци... епа идете чекајте ги пред Идризово маму ви! - Се знае, се тушираш се додека не почне да тече ладна вода. - Големите умови разговараат за идеи, просечните за настани, малите за луѓе, а балканците се караат у коментари на YouTube. - АНКЕТА: По што ќе го памтите прецедателот Иванов? - КОЈ!? - Немој да се нервираш што си сам сине, еден ден и ти ќе си фатиш зимска убавица. #КраткаХорорПриказна Спојлер Иначе претпоставувам дека овие се крадени од твитер ама ги ставаат како статуси на фејзбук. Не е до мене
Сакам да кажам... Единственото нешто што ќе те направи среќен е да бидеш горд на себе, а не на тоа што луѓето го мислат за тебе.
Абе да не му текнува на некој каде беше копчето за уклучување на мозоко, одмана не сум го користила мош и пајажина да е фанал ?
Дечкото: Твојот Бивши Југо имаше? Девојката: Даа.. Од каде знаеш? Дечкото: Па гледам како ми ја затвараш вратата на Bmw-тo.