- Среди си ја собата, хаос ти е. - Ти да ми го видиш животов... -Одраз на интелигенција е кога во вистински момент се правиш глуп. -Во животот треба да бидеш упорен, како продуцентот на ''Малата невеста"! -На кого пишуваш порака? -На Твитер сум. -Шо е тоа? -Пишувам порака. -Статус на 12 годишна:Kiss me hard before you go. Ова за мајка и да ја баци за добра ноќ, пред да си отиде и да и го изгаси светлото од соба. -You will never truly understand something until it actually happens to you. -Да, имав психијатар.. - И на него би му требало психијатар, после разговорот со мене...
-Ми личиш на Џони Дип? Не, на песо од комшијата! aхаххахах -Огледалце огледалце кажи кој е.. -Не си ти. -ШТО САКАМЕ?? ПОМАЛКУ ПРАШАЊА!! КОГА ГО САКАМЕ ? У П**КУ МАТЕР ЧОВЕЧЕ, СЕРИОЗНИ СМЕ! ахахахахахах -Другарка ми ми` го читаше твитерот и првата реакција и` беше: Вие колективно се дрогирате или секој посебно? -Највише мразам кога ќе и' пишат коментар на некоја "Топ си мачко" а она ниту е топ ниту е мачка! -Замисли професоркa по англиски да води Метео: "Времето утре ќе биде Future Simple претпладне и доумерено Future Continuous попладне". хаххахаха -Што си станал толку рано, у 6 саат? -What if i told you уште неам легнато. -Ана имала 12 чоколади од по 50ден., 10 чоколади од по 40ден. и 5 чоколади од по 60 ден. Прашање: Зошто Ана носи тигрести хеланки? ахах -Шо музика слушаш? -Ами зависи Аца лукас, Лепа Брена, Адил -Значи убо прашав. ахаххахахахаххахахха
Одел на работа со кола од 20 000 евра... И јас одам на работа со автобус од 80 000 евра, па не се фалам.
Го сакаш дечкоти ? - Го сакам , зошто ? Онака прашувам , аj да смениме поза се здрвив вака ... Мамо почнав да се дрогирам . - Добро сине , чекај гледам Фатмаѓул .
Валентин умре за љубов, Ромео исто така умре за љубов, Џек во Титаник умре за љубов, Самсон во Библијата умре за љубов, Грчкитe херои Херкулес и Ахил умреа за љубов. Дури и Исус Христос умре за љубов! Каде се тука жените? Јас мислам не вреди да купите Подароци оваа година додека тие не истакнат барем 5 имиња на жените кои загинаа за љубов ... Бидејќи ниту една жена не ќе умре за љубов ...
Еден дечко ми рече ќе ми купи iPhone 5 ако му дадам.... -Па не сум толку глупа." 3 hours ago via iPhone 5
Гледајќи ги сметките кои ми стигнуваат имам впечаток дека.... - Од чешмата ми тече минерална вода; - Ѓубрето ми го земаат со лимузина и - Домофонот користи роаминг услуга.