-Ни ми читале приказни, ни па овци сум броела па ко заклана спиев. Цел ден криенка под коли, во гаражи, низ ливада, па тоа е уморна работа. -Цел живот не лажеа дека е „Касни порасни“ а уствари е „Касни, здебели се“. acxaxax -Од кај си - Од Скопје.. Аааа Скопјанка А ти од кај си - Од Охрид Ааа Охриѓанка А ти? Од кај си? - Македонски Брод ААаааааааа..... -Мамо не ти мириса на пица?! - Не бе... Ами како че мириса ко боранија имаш зготвено! -Да имаше нобелова награда за мрза ќе ми ја донесеа до дома! axaxax -Ми тече носот. -Не ти тече носот, мрсули ти течат! axaxax -ФАКТ: Колку пати и да кажеш во ред, мајка ти нема да престане да ти држи предавање. -Основно: Научи? - Да да, се’ научив. Средно: Научи? - Учев. Факултет: Научи? - Читав. -Татко ми е појак од татко ти. #детство -Срцки сте, срцки. Кој како. Скоро никој. *Ги дигаш за момент и ги трескаш од земја* ~Опишете се во кратки црти. ~Може лист и пенкало? ~Повелете. ~- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -. -Tаксиии! слободен си? - да. па што не си фатиш женска? axaxax
Сите вие што не пушите цигари, не пиете и не дувате, еден ден ќе ви испоумрат сите другари и ќе останете сами...
A best friend waits forever when you say... "JUST A MINUTE!", stays when you say... "LEAVE ME ALONE!!!", and listens for hours while you cry on the phone."
Ако гледаш право пред тебе-нема да се сопнеш но малку ќе видиш. Ако гледаш настрана-ќе се сопнеш но многу ќе видиш.
Сите што викате дека жените се лоши шофери...да си јадете газот......Мене жена како што ме има извозено....никој! Прав Македонец, дома даљинското си го мотка у најлонче! Прав Maкедонец дома место со крпа, брише прашина со стар долен веш. НАЈНОВА ПОНУДА ОД ГРУПЕР И КОЛЕКТИВА: ***Поминете цели 30 дена на Вашето работно место за само 150 ЕВРА!*** -Како роза си. -Ањњ фала ти. -Ме боцна со брковите. Се истетовирал на рамото Голуб и Инка, бидејќи жена му се викала Голубинка.
Вистинскиот другар ти удира шамар со капак од шахта ако го објавуваш ask.fm/connected2.me профилот на секои 5 минути.
За квалитетно учење потребни се: книга, воља, трпение, работа, желба и концентрација. Јас од тоа имам само книга и не знам кај ми е..