- Aјде сега пофалете се што ви купиле за валентајн да вида бившите што пропуштаат и по можност објавете тие ко че се уклучени оти можи да не вида па после да треба да се означувате...-.- - Утрото по кинењето живци од мајка ти се познава. - Зошто сите трчаат по таа девојка?? -Има говорна маана! -Каква говорна маана? - Не знае да рече НЕ! aхахха - Ако сакаш некоја поради убавината не е љубов... желба е! Ако сакаш некоја поради интелегенцијата не е љубов, восхит е! Ако сакаш некој поради што е богат не е љубов, интерес е! ако сакаш некој и не знаеш зошто, е тоа е љубов! - Тие што ве мразат, не ве мразат Bас.. всушност се мразат себе си затоа што Bие сте тоа што тие сакаат да бидат. - Постојат милијарди луѓе во светот, но понекогаш се што ви треба е само еден! - Се гледаме вечер?! -Неможам имам смртен случај. Кој умре?! -Ми умре желбата да те видам!! - И помагаш на мајка ти дома ? - Дааа. Како? -Ги кревам нозете кога поминува со правосмукалката! ххахахаха - Многу те сакам, ама немам пари да ти докажам. - Учиме од секој кој поминува низ нашиот живот. Некои лекции се болни, други безболни – но, сите се непроценливи. - Шо ќе прајш за Св.Валентајн ? Што ден паѓа? Петок.. Грав... ахахахах - Што е љубов? -Љубов е кога од нормален ке станеш ненормален. - Тоа е тоа современо доба. Луѓето се заљубени во едни, ебат други, а се женат со трети...... -.- - Не се трудете премногу околу луѓето, и онака незнаат да го ценат тоа. :3 - Најтешко е кога треба да одлучиш дали да се откажеш или да продолжиш понатаму... - Пред бирање на партнер ОБАВЕЗНО Појди на Очно да не се чудиш после кај ти биле очите... - Убо машко- пе*ер... Убо чупе-ку*ва... Ние грдиве гајле си немаме! ахахах - Нема случајни средби. Секој што ќе го сретнеш во животот е... или испит, или казна или подарок од судбината. :3 - Додека имаш срце има некој што ке ти го скрши ЗАПАМТИ! :3
МИНИ ПОЕМА Во февруари ни дојде пролет мила, од јадење и пиење стомакот брчи ко моторна пила. На Широк Сокак денес ќе биди тесно, народот ќе ита по кафе и бурече пресно. Трифун и Валентин вчера ги испративме, со песна и секс, дома се вративме. Срцина, мечина, парфеми, и шолји, секоја година истото, то ти е мадина голи.
Рамнодушноста ми ја зема главата и ми ја става на перница: Луѓето не се виновни за твојата разочараност од нив. Твојата лоша проценка е! Сега спиј!
Плачев кога замина. Плачам и денес. Те сакав, но не можев да направам ништо да останеш. Златното срце престана да чука, вредните раце одмараат. Господ ми го скрши срцето за да ми докажe дека тој секогаш го зема најдоброто......
Се уклучувам на Facebook фрчат статуси за крај на светот. Пуштам МТВ1 гледам реклама МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА,одма ми олесна !!!
„Вие што пишувате 7 billion people - 14 billion faces не сфаќате ли дека со тоа кажувате дека и вие сте дволични?“