„Не ми пречеше тоа што не беше како другите, што не знаеше да ме лиши од болката,што ми дофрлуваше за се нешто, можеби изговараше тешки зборови, можеби заминуваше секогаш кога ќе се прелиеше чашата.. но на крајот од денот јас пак бев неговата малечка. Не го осудував за ништо, напротив.. го сакав токму таков каков што беше, со тој негов бесен нарав, див карактер.. го сакав затоа што не ми симнуваше ѕвезди, туку ме носеше сама да си изберам. Ете затоа..“
12 годишно девојче ставила статус: ''Stani malo, nemoj tako, nemoj dok nas gleda svako.'' Сигурно мајка и ја тепа по улица.
- Џабе се инаетиме кога еден без друг не можeме! - Ако мене ме прашуваш,мислам дека ми се допаѓаш - Сакајте се! Животот нема втора епизода.... - Вистинска женска не брои колку машки имала, туку колку ги одбила, поради еден што го сака.
Врв на љубомора Девојката: Кај си бе? Дечкото: Еве го шетам кучето. Девојката: Ај шутни го да слушнам дали ќе квичи!
- Ти факултетот го заврши со висок просек, така? - Да, со 9,63. - Браво! Туку кажи ми колку ти се краставициве?
- Интересот е во прашање! Потреба, пари, престиж, моќ, искористување, умилкување, другарување .... - На челото и пишува ГЛУПА СИ! Али не и се гледа од пудрата! ахха - Неможеш да натераш некој да те сака. Сè што можеш да направиш е: Да бидеш човек, кој заслужува да биде САКАН !
Газеви ли се газеви, пусти хеланки, сите ги прат мразеви. Ама хеланки не се носат на голо, со туника треба, то е основно правило. да ме отепа чоек, не знам од кај ми дојде ова. ама важно и кадро и некадро стегнато да е
I vo nedela se uci, eden avtobus so 50 sedishta moze da prevezuva 79 patnici :/ Mojata cudesna Makedonija
- Сте изгубиле во животот пријател ? Не! Како што растеме ние ги губиме непријателите. Остави ме да плачам, оваа ноќ само за тоа имам сили. Остави ме да самувам, оваа ноќ тоа е градината во која одморам. Остави ме да болувам, оваа ноќ само тоа умеам да го правам. Остави ме да изгорам, оваа ноќ ќе ја ослободам душава од болка...
Ставила десет слики како пијат кафе и пишала "на кафе". Извини, јас помислив фудбал играте. За да биде среќна една фамилија, мора да има љубов, разбирање и најмалку 2 компјутера. Не можеш да имаш подобро утре, ако мислиш на вчера цело време.