Ја мразев секоја минута од мојот тренинг, но реков, не се откажувај. Страдај сега и живеј го останатиот дел од својот живот како шампион!
- Не му ја затвoрај устата на оној кој ти ги отвoра очите... - Мразам луѓе со две лица..Глумат дека те сакаат,фини се,а уствари ни малку не се такви... - Дечко може си развиен како терминатор,ама глуп си како радиjатор... - Прво погледни дали тоа што го бараш вреди повеќе од тоа што ќе го изгубиш! - Она го прима како паричка у кафемат! *** - Грешките од минатото ќе имаат голема цена кога ќе дојде денот на наплата. - Нема потреба да се истакнуваш... Ако си посебен, ќе те забележат и во темница...
Погрешно е да му простите на некого којшто не чувствува и не изразува каење за лошото што ви го направил!
Те фаќаат со ливчиња на тест. Професорот: Шо е ова бе?!! -Професоре, па нели глупиот памти, а паметниот запишува? аххахаха
Не таа нема да ти признае дека и фалиш и дека неможе без тебе..Таа само ќе се преправа дека не и е важно, ќе биде ладна ама одвнатре ќе вришти.. Не се менувај за никого, ама подобри се за оној кој заслужува.
Кафето е магичен пијалок!Замислете само колку луѓе дошле на свет благодарение на реченицата:Ајде на кафе! :geek: :wink:
Девојките кои себеси се опишуваат "Тешко е да ме најдеш, лесно е да ме изгубиш" ме потсетуваат на чорапи....
I live on a world of fantasy, so keep your reality away from me. I see what I want, I want what I see, and that is all okay by me.