Типична Македонка :geek: - сака уште првата вечер да се плес*е ама трпи минимум месец дена за да не излезе муабет дека е лесна девоjка
Таа навистина умееше да одглуми рамнодушност.Кога тој ќе погледнеше кон неа, му ја даваше најубавата насмевка покажувајќи му што изгубил.А, солзите? Нив ги чуваше за самотијата...тој секако не би умеел да ги цени!
Прилепски дијалект. Прилепски дијалект. Литературно: Здраво, како си? Прилепски: Кај си бе пичлеме? Литературно: Колку луѓе сте? Прилепски: Колку Колцина сте? Литературно: Не се согласувам со тебе. Прилепски: Шо т’ебам. Литературно: Падна по скалите. Прилепски: С’иба пиперо. Литературно: Те следи среќа. Прилепски: На газо бело влакно имаш. Литературно: Браво! Прилепски: Да с’ибиш беснио! Литературно: Не претерувај. Прилепски: Мајка ти машка да не е? Литературно: Не се шегувај со мене. Прилепски: Се дупиш со мене море? Литературно: Не си во право. Прилепски: Ебаго де! Литературно: Госпоѓице/Госпоѓо Прилепски: МОРИ! Хаахаххахаххах
Прашање на ФОН: Гоце Делчев загинал во (заокружи го точниот одговор): а) Баница б) Бурек в) Лиснато г) Точниот одговор И заокружува под г)
Разочараната и неискусна жена бара одмазда! Паметната жена заминува...и му дозволува на времето да си го направи своето.
- Моето време и мојата почит, не ја добиваат тие што ја бараат. Моето време и мојата почит, ја добиваат тие што ја заслужуваат. - Тие можеа еден без друг, да си го завртат грбот еден на друг. Но, секогаш си се враќаа. Беа истиот, истиот инат, истата гордост, исите чувства. Се сакаа и се мразеа во исто време. А таквата љубов е посилна од се!!! - Неκогаш, после многу години, κога животот ќе го гледаш на стаρа збρчκана дланκа, κога ќе помислиш деκа сите забоρавиле на тебе, сети се деκа постоела личност κоја те саκала со чесна и исκρена љубов. - Еден ден ќе заплачат и оние кои не натераа да заплачеме!!! - Срцка со толку пудра да скокнеш во базен, милк-шејк ќе направиш... xaxxaxaxaxa - Hеможеш ти толку да ми бидеш лут, колку што јас можам да те гушкам! - Ако гледаш што имаш во животот, секогаш ќе имаш доволно. Ако гледаш што немаш во животот, никогаш нема да имаш доволно.
I'm not a perfect person, make a lot of mistakes but still I love those people who stay with me after knowing how I really am
Ја сакаш ли? - го прашаа... "Незнам, тешко е неа да ја сакаш..." - одговори. Застана, па потоа продолжи. "Уште потешко е да не ја сакаш, а најтешко е да најдеш некоја како неа... која сака..." :3