Полесно е да најдеш 100€ на улица, отколку да направиш муабет дома со некој за време на Фатмаѓул.. Замисли фрижидерот да беше ко нас, ти доаѓа во соба, ти отвара врата, зјапа во тебе 5 минути и си оди... Врв на шизофренија!!! Да си зборуваш со психијатарот што си го измислил
Па 21-век сме Спојлер пичка му матер, и уште не измислија ВЦ школки, шо ќе го решат проблемот со мочање налево или надесно, особено во раните утрински часови.
~ Нај тешко е да се откажеш од нешто што доправа треба да го имаш... ~ Чувствата не си заминуваат. Тоа само луѓето го можат. ~ Не е важно со кој била пред тебе. Важно е да направиш се да на не посака никој после тебе... ~ Голема е разликата од "како си" до "како си ми"... ~ Најскапо сум го платила она што не сум го сакала... ~ Да можеш да го гушнеш оној што го сакаш кога и да посакаш - тоа е луксуз... ~ Неможеш ти толку да ми бидеш лут, колку што јас можам да те гушкам. ~ Го сакам оној дел кога сè се сведува на погледи и допири...
Мана на сите луѓе е тоа што сакаат да бидат УЧИТЕЛИ на други, а всушност треба да останат уште долго време УЧЕНИЦИ !!!!!! ХА
- МАМО НЕКОЈ ВЛЕГОЛ ДОМА ПРОВАЛИЛ! - Ауууу срамота.. а дома неисчистено,прашина неизбришана... којзнае што помислиле за нас