Види ти треба многууу Бедоксин бидејќи: It means no worries for the rest of your days и така дрогата е скапа.....
Посветете толку време на сопственото усовршување да не ви остане ниту малку време да ги критикувате другите.
Од вашата опседнатост со надворешната убавина,целосно ја заборавивте внатрешната...а ниеден не сака кучка без карактер и понашање врвот
Вистинскиот пријател ја гледа првата солза, втората ја брише и третата ја запира. Луѓето не плачат бидејќи се слаби...туку зошто биле сини предолго време...
Релативно богатство Еден ден, богатиот татко го одвел својот син на прошетка кај едно сиромашно семејство, за да му покаже како живеат луѓето кои немаат многу пари. На враќање кон дома, таткото го запрашал синот што мисли за ова искуство, а синот му одговорил: - Ова беше многу убаво искуство татко. Научив дека ние имаме едно куче, они имаат четири. Ние имаме убав базен, но они имаат река. Ние имаме покрив, тие имаат небо со ѕвезди и месечнина. Ние имаме голема тераса со преубава градина, но тие имаат шума. Додека синот зборувал, таткото останал без здив слушајќи го што му зборува. Тогаш детето додало: Ти благодарам што ми покажа колку сме сиромашни! Кога го мериме она што го имаме, резултатот е нашето гледиште на животот. Ако имаме љубов, пријатели, здравје, смисла за хумор и позитивно мислење, имаме се во животот.
Ако некој те сака,ќе те прифати таков каков што си Толку те сакам што ни Жан Митрев неможе да те извади од моето срце.:/ ♥ Сношти пак не ме остави да спијам те чуствував во сонот присуството твое ме мачеше а ти ги остави своите траги врз мене ама утре ќе те убијам КОМАРЕЦУ
Порано било срамота да кажиш дека имаш 17 години и само си помислила на секс,а сега срамота е да кажиш дека до 17 си немала воопшто. -_-
Секој избор со текот на времето станува грешка! Идеална е онаа жена која, иако ви е верна, ве опкружува со толкаво внимание и пријатност како да сте и љубовник Овде во градов нема невработени, сите работат еден против друг На некои луѓе им го меморираш телефонскиот број само за да не им одговориш по грешка )))))))))))) Направете некого среќен денес, гледајте си ја вашата работа Бог нека го чува од лоши жени, од добри јас ке го чувам Без разлика колку сте паметни.. срцето барем еднаш во животот ќе ве натера да се чувствувате како будала
Какво е машкото срце? Слатко! Зошто? Со 1 се сретнува, мисли на другa, обеќа на 3-та, стои со 4-та,погледнува во 5-та,се мува со 6-та,се замислува со 7-ма,помислува на 8-ма,сето тоа добро и го покажува на 9-та...и на крајот неговата среќа е 10-та
Еден маж може да направи да ги замразиш сите останати, но исто така тој маж може да те научи дека сите мажи не се исти.. )
Дајте ми мене една фанта дека сум фантастична, а за мојот драг еден коњак --------------------------------------------------------------------------------------- Ако не пробаш - никогаш нема да дознаеш дали би вредело!! --------------------------------------------------------------------------------------- Ако животот беше лесен, немаше да почне со плачење !!!!!!! --------------------------------------------------------------------------------------- ГРЕШКИТЕ НА ДОКТОРОТ ГИ ПОПРАВА ГРОБАРОТ ---------------------------------------------------------------------------------------