Смарт телефон, смарт ТВ, а наскоро и смарт фрижидер. На тие што се на диета, ќе им мава шамар стално кога ќе го отворат..
Малите моменти во кои за едноставни работи чувствувате посебна среќа, моментите кога ништо повеќе не ви е потребно освен прегратка и бакнеж, кога сето тоа е доволно за и најлошиот ден да ви биде прекрасен, ете токму тоа е љубовната магија за која не се потребни научни истражувања, туку само момент за да се почувствува.
Да бев јас Кајмакоски ќе имав две ќерки,Зденка и Милка. Ќе живеевме во Радово. Идеал ќе е да не играат на шипка! By.Tрендо
Има луѓе кои те сакаат вистински и има луѓе кои се преправаат дека те сакаат. Се е полесно кога ќе научиш да ги разликуваш...
Ако не си ја почувствувал често радоста на правењето добро дело, тогаш си запоставил многу, а најмногу од сè себе си.
Ако излезеш од дома во тренерки и со мрсна коса, 100% ќе ги сретнеш сите што ги познаваш. (жива вистина) Не си женско,ако мајка ти не ти рекла : "За ништо не те бива,свекрвата уште вториот ден ќе те исфрли надвор со куферите". Што е инает? - Да те удира некој со чекан по глава и ти да му викаш: " Не ме боли, не ме боли".