Братучетка ми: Кога се врати синоќа? Јас: Чекај.(Отварам џамо):Комши кога се вратив синќа? Комшиката: У 4. Јас: У 4 братчедке.
И утре во Охрид, Груевски : „Даниел во времето на Бранко ни на Охридски трубадури не победи, а сега видете го каде е !“
Момчето: Знаеш ли колку те сакам? Девојката: Колку? Момчето: Колку што има ѕвезди на небото. Девојката :Но,ден е. Момчето: Е јбг..
Emina Jahovic ne mozat lugeto na rajat fudbalo da si go gledat -мислењето на едно дете.Ах тие машки во што гледаат. И ова од ask.fm -Koj tise najdobri drugari i drugarki od tvojata generacija? - Nema drugari ,21 vek
Ставила слика со другарка и пишала: "Ружна сум на сликава, ама затоа Живка е најубава", а Живка изглеа како куче што преживеало електрошок..
Од дома ме учеа секогаш да викам "фала", "извини", "повели"... Ама не ме научиле дека тоа не го заслужува секоја будала!
Се молат Елитни Одреди да го вратат бмв-то и џипот во рент а кар за да може МЦ Стојан да сними спот !
ЗЛАТНО ПРАВИЛО: Колку помалку се замараш со останатите...., толку повеке уживаш во сопстевениот живот!
Скопјево врие од мачо шизици од типот: "Шо знам, спојлери има, цицките и се мали" А девојката само да му рече здраво... у гаќи ќе се помоча...
Ако ти дојде висока сметка за телефон, соопшти им на твоите во Џејмс Бонд стил: - Седумсто.. Шест илјади и седумсто!