Кој е врвот во комшиска расправија? - Слушај комши, да не бев јас немаше да имаш деца! ) Ова го најдов кај еден дечко на статус
Кога умираат шеќерашите? -Кога им е најслатко ================================== Знаете како изразува љубов мувата? - Те сака повеќе од гомно !! ================================== Ве сакам сите до еден, најкасно до два.. ! ==================================
9 годишно девојче ставило крем од Орфилејм кој подмладува 10 години, и се вратило у п.м. Видете моми, кул сте ако низ вашите раце поминале 15 различни книги кои сте ги прочитале, а не 15 машки кои вас ве прочитале. више ни по почетна нема шо да се виде освен аск.фм
Сите сме луѓе, но ретко кој е Човек! ------------------------------------------------------------------- Јас пијам само во две пригоди: Кога ми е роденден и кога не ми е. ------------------------------------------------------------------- Сонот на секое прасе е, да умре како свиња... -------------------------------------------------------------------
Речи фала за статусите Се шалам. Еве уште еден: Сеа ќе почнеме со школото па ќе видиме дали ќе им викате и на професорите "прашууувајте досадно е !!" ..
Ако очекуваш луѓето да бидат фер кон тебе само затоа што ти си фер кон нив е исто како да очекуваш лавот да не те изеде тебе, зошто ти не jадeш лавови!! Некој некогаш ме праша зошто секогаш го одбирам потешкиот пат, а јас му одговорив " Извинете, но зошто мислите дека гледам два пата?" Некои велат дека далечината е најголемото искушение за љубовта. Ако љубовта е голема, уште толку ќе ја зацврсти, а ако е мала ќе ја изгуби на некоја попатна станица.
Кај мене имаше една пријателка му честита роденден на другар и му пишува: “ Happy birthday and old the best “ хаахахаххаххаха..
Големите умови дискутираат за идеи; просечните умови дискутираат за настани; малите умови дискутираат за луѓе. The two hardest things to say in life are HELLO for the first time and GOOD BYE for the last... I want to stay as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all kinds of things you can't see from the center.
Женското пред огледало: „спремна сум за пет минути“ е исто како машкото во кафана: „дома сум за пет минути“
Ај ќе ве молам некои статуси на почетокот нели да бидат безобразни а на крајот да испадне сосем трето. Пр. Kad ga vrtis on se DIZE........svaka cura njega LIZE......ako ti oko usta ostane belo.....znaci da nisi dobro stavila.............LABELO! Ti bi u krevet, ja bih za stolom. Ti bi polako, ja bi na brzinu. Ti bi stojeći, ja sedeći. Ti bi ujutru, ja noću… Pa ti nikad nećeš kafu kad ja hoću и сл. Пишете ако знаете некои вакви .