На филм сите се запознаваат со цура на шанк. Овде ако седнеш на шанк ќе те избута келнерот за да искуца сметка...
НАЈНОВА ПОНУДА ОД ГРУПЕР И КОЛЕКТИВА: Поминете цели 30 дена на Вашето работно место за само 150 ЕВРА!
Сабајлево пред да одам на работа, ме пречека еден познајник. Ми рече : "Шо си таков целиот во фацата - ne diraj me, ubichu te?" Така и се осеќам му реков... и го убив!
Биди секогаш оптимист. На пример ако паднеш по скали,само подигни ја главата и кажи си: Брее,ама брзо се симнав.
Da mozam na site da im ja dadam potrebnata pomos... Srce me boli koga ke vidam lugje po kontejneri bez osnovni raboti za zivot... Kolku zivotot i sudbinata znaat da bidat surovi ponekogas... Zalno, bolno, grozno... Bidete srekni za toa sto go imate i znajte da go cenite... убаво си е напишано....точно....
Сакам да кажам... Во животот постојат луѓе кои те знаат, но не те познаваат. Некои те мислат за сосема поинаква личност од тоа што навистина си. Некои те сакаат, а некои не те сакаат. Некои те проценуваат по дела, некои по зборови, но најважни и најретки се оние кои што те ценат по душа и те сакаат со целото свое срце!