На ФБ пишала I dont work Im princess! -Она во Кам реди роба по полиците... xD! Здраво, како си? - Топ, ти? - Јас базука! xD! axaxaxxax Како мјаука мачка од Прилеп ? - Мјау ебаго ! xD! Што ќе се добие кога камион ќе згази влав? - Штедна книшка. xaxaxax xD Синот се шминка пред огледало, влага татко му, го гледа и му вика: - Синко...- Па ти педер си!?!?! o.O -Не бе тато, принцеза сум! xD! "Ти мора да си пејачка, имаш нозе како на славејче" axaxaxxaaxxaaxaax xD! Спојлер Oд Twitter!
Разлика измеѓу балканска и шведска маса е у тоа што на шведската маса е храната, а на балканската певаљката.
Не е вистина дека луѓето престануваат да ги бркаат своите соништа бидејќи стареат,туку стареат бидејќи престануваат да ги бркаат своите соништа!
Длабоко верувај во она што го сакаш и запомни: изгубеното е она од што сме се откажале во животот. Пробај да не го сакаш изгубеното и да не го изгубиш саканото!
Aко училиштето не е за спиење, тогаш ни куќата не е за учење... =3 Што мислиш? - Ништо. Ми се допаѓа како размислуваш. xD! xaxaxax
Жално е кога касно ќе сфатиш дека некои луѓе не ти се потребни во животот . Од утре сум озбилна, ако не сум....прочитај пак!