Aaaaa eve pricinina ili izgovor za site zeni so BRADA i MUSTAKI deka tie gi nosat, ne deka mu e to hormonalno ili od negriza tuku deka e TREND, POBEDNICKI EVROPSKI EVROVIZISKI TREND.
- Свашта се крие позади "добро сум" - Кога веќе одиш, однеси ги и овие емоции со тебе... - Што знае срцето што е мозок.. - Немој да ме навикнеш на тебе па да отидеш... - Џабе ти е се што имаш, ако не се будиш покрај личноста што ја сакаш... - Она ште низ устата не излегло со зборови, излегло низ очите како солзи... - Никогаш не сум барала многу, само онолку колку што јас давам. Значи се...
Возам си вчера по патот и гледам еден човек дига палец... колку ми стана мило некој да ми ја лајкне колата!!
Подарената 101-на роза ќе ја покажеш!Секој предмет подарен од него ќе го фотографираш!Но,ти купува ли тоа секојдневно насмевка на лицето?!Со кој скенер се снимаат чувствата и бесплатните вниманија?!Се постира ли тоа?!
Ставила статус: -Леле што ми се деси денес!!! И другарка и демек вознемирена прашува: -Штоооо :О ? А она одговара: -Inboxx брзо!!!! И СЕГА КАКО ЈАС ДА ЗАСПИЈАМ ВЕЧЕР ???? Падна од точак? - Не бе така секад се симињам
Секој човек на себе носи две вреќи со маани,едната ја носи од напред,а другата ја носи на грб.Онаа од напред е полна со туѓите,а онаа на грб со нашите маани.Прашање е зошто луѓето своите маани не ги гледаат,а туѓите со внимание ги следат?!