Тест!? - Јас тоа го викам давање афтограми на наставниците.. Како брчи расистичка моторна пила ? Раааан нига нига нига нига нига нига.....
Žena je fatalna kada izgleda da je ničija, a najfatalnija je kada je u društvu muškarca koji je umislio da je njegova, a ona to nije.
Не е важно како изгледаш,важно е каков си во душата!Убавината е минлива!Добрината останува во срцето!
Секогаш се крие... некоја вистина позади "СЕ ШЕГУВАМ"....некоја емоција позади "НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА"...некоја болка позади "ВО РЕД Е"...и барем малку љубов позади "ОСТАВИ МЕ НА МИР"...
Разговараат дечко и девојка: -Те сакам! -На колку им го кажуваш тоа? -На сите. -На сите?! -Да, на сите им кажувам дека те сакам. _________________________________ Цел месец собирам храброст да му пишам и од возбуда наместо "hej" му напишав "gej".
Се што е убаво започнува на буквата Т...на пример ТИ ! _________________________________________ НИКОГАШ не го искористувај оној што те сака !
Порано се знаеше како се отклучува мобилен: Тараба и unlock. Сега: Нацртај го соѕвездието Голема мечка и Мала мечка + шифрата на Наса за лансирање + ЕМБГ ________________________________________________________________________________ Тест по историја во 2070 година: - Дали Али Риза умре? - Дали Фатмаѓул и Керим на крајот конечно се бакнаа? - Дали Мукадес имаше син и ќерка или два сина?
Dobro zapamti ja mojata nasmevaka, eden den ke ti go unisti zivotot. Елеганцијата е единствената убавина која никогаш не исчезнува. Одри Хепберн Се викам Цветанка,а ме викат само ко ке му требам
Заеби наутро кафе, и такви глупости. Најубава е дур спие да си ја земеш во прегратка и така стуткана да си поспие врз тебе.
Дечко ву раскинуе на девојку преко телефон: - Злато види, не е до тебе - до мене е.... татко ти с'с пиштољ.