Прашање на екстерно Дополни : Опа _______ . a) иха б) гангнам стајл в) нинанинанај нинананај мило моме нинанајнај
*Пишува статус* "Од што сакам математика дури и во Август ќе учам" и татко и и враќа во коментар: -Од што сакаш пролет, надвор ќе спиеш.
You are gonna die! - A? You’re gonna die! - AAA?! Јорган дај, ќе измрзнеме бре!!! Што ти е чисто дома ко да имаш за учење? Осаменост левел:одиш на маникир само за да некој те држи за рaка. Порано се знаеше како се отклучува мобилен:Тараба и unlock. Сега: Нацртај го соѕвездието Голема мечка + шифрата на Наса за лансирање + ЕМБГ normal person: sings lyrics me: sings lyrics me: sings backup vocals me: sings guitar riffs me: air-drums entire song me: headbangs
Кајмакот и Жељко снимиле песна ОД СКОПЈЕ ДО БЕОГРАД... Comments have been disabled for this video е уствари најдобриот коментар за песната.... Вулканот во Косел почнал да дими... Од ова лето на пат за накај Охрид ќе се плаќа и ВУЛКАНАРИНА
Кажуе да не и ставале мајонез у хамбургерот со 3 плескавици и 2 парчиња кашкавал оти ќе се здебелела.
*Пишува статус* "Од што сакам математика дури и во Август ќе учам" и татко и и враќа во коментар: -Од што сакаш пролет,надвор ќе спиеш.
Ja gledam tvojata nova devojka i se prashuvam koja niva ostanala bez strashilo... Пријателе зошто постојано ја гледаш? -Која? -Твојата бивша. -Ја сакам повторно. -Тогаш зошто не направиш нешто? -Што би можел да направам? Таа дури не ме ни погледнува. -Брат па ти се однесуваше со неа како ѓубре. Можеш да пробаш да и се извиниш. -Јас? Јас не молам никој за прошка. -Дури и кога си виновен? -Дури и тогаш. -Ти си глупак. -Пријателе, можам да ја имам секоја девојка што ќе ја посакам. -Денес ќе ги имаш сите девојки но утре повторно ќе гледаш во неа. Само внимавај утре може да не биде сама.
Во групата од средно сакав да им договорам кафана за да се видиме после седум години од матура. Не можеме да најдеме време заради термините за породување!
Прашање од екстерно Билјана__________ а)Чаршав пеглаше б)Дрва цепеше в)Платно белеше г)Нива ораше и сега еден во коментар:тутун нижеше,мислам дека е ---------- Ме умре ...........