Seen - или у превод ''не ме замарај''! :3 Не се разочарувајте од ништо... сеуште има некој, негде со црпка шо се капи.... xD! Дечко и девојка се напиле по еден Дијазепам и се смириле. Mајкл Џексон мртов, а си објавува албум, што е следно Моцарт на Tomorrowland? Летото започна изгледа ќе се капам в центар xD! xD! xD!
Биди секогаш оптимист. На пример ако паднеш по скали, подигни ја главата и кажи си:- Брее, ама брзо се симнав...
-Te dua! -Што ?! -Te dua! -Е ако де нека дува топло е. Пишала статус на море , а дома нозете во леген ги чува
Таман му се патиките, добро малце големки ама дете е му расте ногата " - И така шетав со пераи на мене.
Ластовичките не одат на југ...тоа е само изговор за да избегаат од Македонија. ова TOЧАК е ТОЧАК одличен ТОЧАК начин ТОЧАК на ТОЧАК ... ... некој ТОЧАК будала ТОЧАК да ТОЧАК му ТОЧАК ... одземеш ТОЧАК 20 ТОЧАК секунди ТОЧАК Спојлер А СЕГА СЕТО ОВА ПРОЧИТАЈТЕ ГО БЕЗ ЗБОРОТ "ТОЧАК Девојче, од кај си?? – Скопје Аааа Скопјанка! Ти? - Битола Ааа Битолчанка!! А ти? – Македонска каменица Ааааа...... Седвам во кафич нарачувам пиво и келнерот ми носи пиво 0.25 го гледам и му викам:Шо е ова бе?? Капки за очи?? Ова лето на одмор ке одам во Шпанија , зошто немам пари да одам во Охрид.