Не му ја мисли многу .. не се секирај ич .. не се нервирај ичч .. ЖИВОТО Е ЕДЕН .. ЖИВЕЈ ГО НАЈУБО И ОНАКА КАКО ШТО ТЕБЕ ТИ ОДГОВАРА САМО ДА БИДЕШ СРЕЌЕН . КОЈ ТЕ САКА ЌЕ ТЕ РАЗБЕРИ .. КОЈ НЕ .. НЕКА ЈА ФАТИ ВРАТАТА .. ! :3 =3
*На фејсбук - лажен профил *На аск - анонимен *На мобилен телефон - #31# *Во живо - дволична личност -Добредојде во 21 век !
Тажните личности имаат најубава насмевка! -Колку е часот ? seen 11:51 -Фала срцка си seen 11:52 -Добро де добро
Кога жената е бремена сите се вртат околу неа, и го галат мешето и викаат Машала Машала ......... а никој/а не го фаќа мажот за к*р и да рече БРАВО МАЈСТОРЕ! xD! axaxaxaxxaa
"Nisam ja uvijek sretna, osmijeh mi je navika." Don’t cry because it’s over, smile because for a few miles they believed you were the real bus driver. A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die.
Ќе се продавале кафетин и аспирин на бензинска... За кога ќе ја видиш цената на бензинот да не те боли глава!!! МОДЕРЕН ФЕЈСБУК БРАК Дали вие __________ и вие _______ се согласувате да го промените својот љубовен статус од SINGLE во MARRIED? Младоженецот: -ДА! Невестата -ДА! Матичарот - Ги молам кумовите да се приближат и да удрат ЛАЈК. Ве прогласувам за маж и жена...Можете да је боцнете невестата. Како се вика жена што се поти во лето? ЛеПОТИца!!! А така,така, удави го копилето! - Бабо, смири се бе, на крштевка сме.. Легнав да правам стомачни. -И? -Сум заспал.
Со продолжение: Како се викаш? - 100ле, а ти? Ри100, а жена ти? - 100јна, а твојата? И100. - Како ти се викаат децата? 3фун и 5ко,а твоите? - Едно имам,5ар.
СОСЕДУ НАШ ОД ЈУЖНАТА СТРАНА СЕ ВИДЕ ДЕКА ИМАШ ГОЛЕМА МАНА. ТИ ОДРЖАВМЕ ЛЕКЦИЈА ВАЖНА СИ ОДИ ДОМА СЛЕКЦИЈАТА ТАЖНА. МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА - БИЛА И ЌЕ БИДЕ А КОЛКУ САМО ВРЕДИ - САМ СИ ВИДЕ. Oд:Rakometni Vesti
За да разбирeш што е ова Кликни "LIKE" после F13 ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████
Болката не доаѓа од оние кои ги мразиме,туку од оние кои ги сакаме... -------------------------------------------------------------------------------------- Љубов преку интернет, како ручек преку телефон !!