Ако се разведит брачен пар со заеднички фејсбук профил, кому ке му припаднит профилот??? Те забораив, ко чадор под клупа, во основно.... Најјако ми е ко ке ми кажат Не се нервирај,а ја стварно не се нервирам!
И ѕвониш у ниедно време, не крева. Сабајле ти пишува "Сум спиела шо ме бараше?". Нишо сакав да те прашам како се решава термохемиска равенка!!!!! Врв на пијанство. Ѕвониш дома, отвора мајка ти и викаш: - Добровечер госпоѓо, ја сум од КИРБИ.
Отворена е нова такси служба "Подморници & Јахти" Времево надвор, е само за внатре .. Каде летово? -На крстарење во Велес ..
Ако пораката почнува со Почитувани .. не ја читам. Само за рати, сметки и долгови да се почитуваме, не бива.
Сара со ''Врне,врне'' и Гулабица со ''Нека грмат громови''..се повикани на турнеја во Сахара,откако се докажа дека песните им се хитчиња оваа сезона
Изрежи му CD на постар човек и цел живот за хакер ќе те смета... „Да сум жив и здрав“ - Eдиница мерка кога не ти оди нешто во животот... Пишувам на Google „Малечката невеста крајна епизода“ и ми се појавува Error 404 not found...
Седиш,плачеш во веце и ја пушташ чешмата за да не слушне мајка ти дека плачеш, некој ти пишува: -Како е? -Супер. -Нормално е ноќеска да плачеш на перницата , а наутро да си го измиеш лицето и да отидеш во школо како ништо да не се случило. ~Седиш покрај прозорецот,ја слушаш смеата на познати луѓе . Демек на ''другарите'' се веселат , а тебе не те викнале , демек заборавиле . Некој ти пишува: -Како е? -Добра. -Дома си? -Да. -Па зашто не си надвор? -Незнам,нејќам. -Што ти е ? -Ништо,се е ок. ~Кога ќе се скараш со некој кој ти е многу драг .Кога ќе го изгубиш засекогаш. Тешко ти е , те боли... некој ти пишува: -Како е? -Супер. ~Кога си многу осамена, и не ти се живее.. -Како е? -Супер. ~Кога нешто ти се случило , си се скарала со мајка ти ... -Како е?? -Супер. ~Кога сакаш некое машко. Лудуваш за него,а на следниот ден гледаш како седи со друга .. -Како е?? -Супер. ~Кога те предале другарите. Кога те навредиле , кога ти се исмејувале . И никој не ти помогнал ... -Како е? -Супер, се е ок. Ако сте прашале некој КАКО СИ/КАКО Е и ви одговорил супер/топ... - не верувајте многу.. Едноставно на човекот можеби му е лошо,а он не сака за тоа да зборува...
Разговараат две баби: - Внуката ќе ми се мажи! - Убаво, а од каде е момчето? - Oд Фејсбук бил, не знам каде е тоа, ама од таму е.
Извини, не сум јас виновна. А и поубаво да ги потрошиш на ова, отколку на некоја игра или гледајќи фотографии на фб.