Еве и од мене.. Има многу луѓе на светот, но тешко е да најдеш ЧОВЕК..! Совеста нема заби, но најмногу гризе Секакви луѓе летаат во облаци, затоа времето е никакво.! Кога си свесен дека губиш. . . Барем губи со стил! ЖЕНА.... и кога мислиш дека си ја заебал.. знај те заебала. Мислиш декa ме знaеш...Во прaво си сaмо мислиш..
Decko: Volim te! Devojka: I ja tebe! *Posle operacije pored nje samo otac..* Devojka: Gde je? Otac: Zar neznas ko ti dao srce? Devojka: STAA? O neeee!! Otac: Salim se bre, to sam pokupio sa fejsa..eno ga oso u WC da se*e.
ПРЕД БРАК Тој: Yessss! Конечно. Толку време чекав. Таа: Размисли уште еднаш, да не сакаш да се разделиме додека е време ? Тој: Не! Не ни помислувај на тоа. Таа: Дали ме сакаш? Тој: Се разбира! Секој ден се повеќе и повеќе! Таа: Дали некогаш си ме измамил со друга? Тој: Не! Зошто воопшто прашуваш? Таа: Ќе ме бакнеш ли? Тој: Секогаш кога ќе можам! Таа: Мoже ли да се деси да ме удриш? Тој: Дали не полуде! Јас не сум таков човек! Таа: Може ли да ти верувам? Тој: Да. Таа: Драг мој! ПОСЛЕ 10 ГОДИНИ БРАК Читај од доле нагоре
Која е разликата помеѓу ми се допаѓа и сакам ? Ако ти се допадне едно цвеќе, обично го кинеш. Ако го сакаш го полеваш секој ден.
постојат девојки кои изглеаат скапо во евтини работи и девојки кои изгледаат евтино во скапи работи. Не е до работите до девојката е...