Идеален живот -Да се родиш во Америка -Да се школуваш во Англија -Да се журкаш на Ибица -Да работиш во Шведска -Да одиш на одмор во Акапулко -Да се пензионираш во Македонија Врв ми е !
Дечко може си развиен како терминатор,ама глуп си како радиjатор.. Ако на "гушни ме" ти одговори "зашто" тогаш утепај го копилето. Кога девојката е single: 1.Не ја фермаш. 2.Не ја гледаш. 3.Не ја сакаш. Кога девојката ќе фати дечко: 1.Која е лепотицава. 2.Кој е моронов шо ја има. 3.ЈА САКАМ..
Дечко може си развиен како терминатор,ама глуп си како радиjатор.. Ако на "гушни ме" ти одговори "зашто" тогаш утепај го копилето. Му пишуваш,не ти враќа..Seenпатично. Кога девојката е single: 1.Не ја фермаш. 2.Не ја гледаш. 3.Не ја сакаш. Кога девојката ќе фати дечко: 1.Која е лепотицава. 2.Кој е моронов шо ја има. 3.ЈА САКАМ..<33 CutieWithABeauty ме умире .Ама тоа е тажи,женската , редактирам:не видов дека таа ги има закачено!
Луѓето се како очи гледаат све освен себе си. Некои паѓаат на шарм,некои на скапи коли,на добар вкус за музика...само јас сиротата по скали.
Најдобрата вежба за рацете е: Броењето на пари ги остранува болките во зглобовите,главоболката го подобрува видот апетитот,надворешниот изглед и облеката и го регулира притисокот ПРОБАЈТЕ !!!
Шеташ со девојка ти - поминува згодна девојка и ти е срам да ја зјапаш... Па и викаш на девојка ти „Види ја сељанкава“ и ја зјапате заедно...
Не е битно со кого пиеш кафе,со кого одиш на шопинг или на забава.Битно е кој ти фали до тебе кога ќе видиш празно место.
И тоа како... ахахаха Every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness :× You can fake a smile, but you can't fake your feelings !