Нема подосадна работа од овој фејзбуко-не е најдобар,ама чоек да незнај дали да се смеј или плачи.Чупето што се вели 24/7 е на фб и тоа го изјавува,на нејзиниот фб профил.
Како е другарка ти? - Не знам, немам другарка.. - Како немаш? - Па незнам, така е - Не зборувате веќе? - Мислам дека не, ти кажав не знам - Па како не знаеш..што се случи? Се скаравте? - Не, не се скаравме, не сум и лута, а ни таа мене. Не ја повредив, а ни таа мене,нешто лошо, но донекаде сум повредена.. - Па како си повредена кога ништо не ти направила? - Едноставно, си замина.. Далеку сме, не се слушаме веќе.. Знаеш, некогаш знаеше да ме прегрне онака најсилно кога ќе ме види, без никаква причина.. Знаеш, си ги бришевме солзите една на друга, се тешевме кога ни беше најтешко, заедно ги решававме проблемите.. Знаеш, можеше да ме насмее во секој момент кога никој друг не можел, можеше да направи секаква глупост во секое време.. Секогаш бевме тука една за друга, и во добро и во лошо. Таа.. таа не е само моја најдобра другарка, веќе ја сметам и за СЕСТРА.. Но, ете.. ДАЛЕКУ сме.. незнам како.. Си замина, најде ново друштво.. ме заборави.. Ете, тоа ме повреди, што сите изминати денови ги фрли во вода и замина со други.. Тажно,али вистинито
Среќа шо доктор Оз и баба Рада не ги даваат во исто време. Ќе требаше да и купиме уште еден ТВ на баба ми.
Сите машки се исти.. ама во Кина Три нешта можат да го уништат човекот: БЕСОТ, ГОРДОСТА И НЕПОЧИТУВАЊЕТО. Три нешта никој не би смеел да ги изгуби: НАДЕЖДА, ЧЕСНОСТА И МИРОТ. Три нешта во животот никогаш не се враќаат: ВРЕМЕТО, ЗБОРОВИТЕ И МОЖНОСТИТЕ. Три нешта се највредни во животот: ЉУБОВТА, СЕМЕЈСТВОТО И ЗДРАВЈЕТО! Те сакам ! - Твој проблем. Имаш дечко ? - Да. Сакаш подобар ? Комарец is following you. Никогаш не ја губи девојката покрај тебе,за девојките за една вечер Zaso gi sakame onie koi ne povreduvaat, a gi povreduvame onie koi ne sakaat? Zaso sakame i pokraj toa shto sme povredeni? Добра вечер.. -Ден е.. Па ми се темни коа те видов. Може да ми дадеш слика од тебе ? - Зашо ? Да ги исплашам глувците од таван. Дечко ти е? - Не, братучед ми е. Ти со сите си ? - Не сум со сите, со тебе сум. Одиш во теретана? -Да. И? Креваш нешто? -Температура. Ме сакаш? - Не. Види ја уште и лаже.. - Ќерко колку е 2+2 ? - 5 мамо... - Добро, барем си убава.. Mила моја.. -Која е таа мила? Некоја ни seen не заслужува. - еј мамо стигнав се отпакувам Мама: typing... - добро поминав по пат Мама: typing... - ти како си? Мама: typing... - добра? Мама: sine stigna?
Tатоо сакам ајфон.. -Kој е магичниот збор? Kате. -Kате? Kате швалерка ти, па ти. -Kаква боја ајфон сакаш?
-Бабино, ај малце да ми запееш како кога беше мало. -Бабо мааа, дваесе и кусур имам жити се!? (баба вади паричник ) -ДУВНА ВЕЕЕТРЕ РАЗВИГОРЧЕЕЕЕ!!!