Моиве статуси, Колку се најдобри незнам, Проценете вие. Дали е можно во секој хорор филм ,си доаѓа типката дома ,слуша галама и вика: Има некој? Кој е таму? Ко да убиецот ќе и рече : абе ја сум , у кујната сум, кафенце ќе се напиеш? Гостилница Галерија sent you a request in Texas Hold'Em Poker. Шо не ми испратите некои пилешки прсти, помфритче,шарска..Нешто покорисно!? Коа ќе се замерам со моите дома не дигам галама. Уклучувам перални,бојлери,сијалици на скапа струја, нека плаќаат таму На 6ти Октомври ќе го чистат Скопје од ѓубре, па ја искористувам оваа прилика да ве замолам сите вас,градски ѓубриња да застанете на видно место.Поздрав Поздрав до деновите во месецот кога новчаникот автоматски ти се претвара во албум со слики. Јас и дечкоми сме многу различни.Пример ,за разлика од него - Јас постојам.
И на месечината се качија,но никогаш не измислија правосмукалка со"mute"..Поздрав до комшиката што прави генералка!!!!
Имам еден пријател на фб, али човече убива со статусите , еве некои од нив: Спојлер Уште од времето на Супер Марио ни беше јасно дека колку повеќе парички имаш,толку полесно ќе стигнеш до принцезата ! trpe se javuva vo knizarata "goce del4ev" i vikaali e toa knizarnica goce del4ev...da.. trpe:abe goce ti li si?? Нашите родители беа сосема во право кога велеа: „Учи сине за да не работиш, учи сине за да не работиш.“ Јас учев, учев и еве сега не работам" Одат дечко и девојка во кафич и келнерот му вика што ке пиете?...а девојката му одговорила паа јас ке пијам фанта пошто сум фантастична, а на дечко ми донесете му коњак ... Тaткото АНАЛГИН и мајката КАФЕТИН на својот сакан син АСПИРИН му го честитаат бракот со БАРАЛГИН....Кон оваа честитка се приклучува и целата АПТЕКА.. Како ќе познаеш сељак на журка!? „Му лепи пари на диџејот. Тоа што нема да те убие, те смалува.- Супер Марио хахахха Правам друштво на автобуска, цена по договор ! Пеглам, чистам, готвам.. Не е оглас, си ги кажувам маките. Врвот. ''Спиеш ли? '' - Не, тренирам како да умрам. Ако немаш непријатели,значи ништо не си постигнал.. Ај доста се .
ние не правиме зимница, туку есеница, оти до ноември ги празнам теглите! ее од век и веков има вицови за Мали Џокица, како еднаш не порасна и да биде само Џокица ми дојде "косата да си ја искорнам", а кратка ми е... лелее дајте ми ленти за депилирање !!! бугарскиве пеачки од музички квалитети поседуваат само цицки ! ауу колку дрога има низ градов, страв да те фати... од сега само на фејсбук ќе си излегувам ! батево пишува скрос забегани статуси дури и фан пејџ има овие се само дел
Сине, слушнав се дрогираш? -Кој ти кажа бе тато? -Една птица ми кажа. -Оф бе, тебе птици ти зборуваат и после јас се дрогирам. што прави усеин болт кога ќе му избега автобусот? -го чека на следната станица.
Заради тоа што цурите од Gossip Girl и тетките од Sex And The City ви се идоли... Затоа сте Single во живот!
те нема ко тестостерон во Боки 13 немојте пред луѓето да покажувате слабост... бидете секогаш дебели ајде Мојсеј, како што го раздели морето, ова утро разделиго и снегот за да појдам до факултет бидете оригинални, објаветеа Michel Teló Ai Se Eu te Pego
Silence is a girl's loudest cry..You know she's really hurt when she starts ignoring you Тоа што може да ти го стори блискиот?!На далечниот ниту на ум не му паѓа!
„ Ај женски ставете си го малце прстот на глава и размислете што е посрамно – купување кондом или пелени? ’’ - бај ми