No matter how someone treats you, no matter how hurtful they are, YOU treat them the best you can, you treat them the people SHOULD be treated, and let them destroy themselves.....!
Кои срамови беа порано да отидеш да побараш сунѓер во одделението кај што учи симпатијата, и од возбуда влагаш и викаш: Се прекинувам што ви го извинувам часот..
Ова од едно девојче што ми е пријателка на фб Влага мафијаш во автобус и се дере: - Сите на земја ова е вооружен грабеж ! Сите исплашени легнуваат на земја,а од последното седиште се слуша: - Пичка ти матер, ме исплаши ја си помислив контрола влезе.
Како се викаш? - 100ле, а ти? Ри100, а жена ти? - 100јанка, а твојата? - И100. - Како ти се викаат децата? 3фун и 5ко,а твоите? - Едно имам, 5ар се вика...
Сопира полицаец пијан шофер... -Пијан сте? -Не сум! -Црвени Ви се очите. -Абе сеа...и тебе ти се клемпави ушите ама нели не се вреѓаме?!
Матичарот: Кој Фб Профил Ке Го Користите? Мажот: Јас Ке Си Го Задржам Својот. Жената: Јас Ке Си Го Задржам Својот И Користам Неговиот
До сите момчиња. Ние не се јавуваме први. Срдечно: од сите девојчиња во светот Oд 10-годишна на фб --> Aуууу види какоо >.> ... хахах