Се раѓаш ! Растеш ! Бараш работа ! Им требаат луѓе со искуство ! Им требаат луѓе со искуство ! Им требаат луѓе со искуство ! Им требаат луѓе со искуство ! Им требаат млади луѓе . Умираш !
Ако Internet Explorer е доволно храбар да те праша да биде почетен пребарувач, ти мора да бидиш храбар да ја прашаш девојката за да излезете па шо и да биде одговоро..
Професорката му вика на Трпе: -Трпе ајде кажи ми на англиски: Мачето падна во вода и се удави.. -Mjay Mjay,gu-gu in the water..No more mjay-mjay...
Девојки,не се разочарувајте бидејќи не ви пишуваат машките први,на нив страв им е место “здраво“,да не ви пишат “краво“,затоа не ви пишуваат.
Ми велат кој се тепа тој се сака...удри го со лопатата оа да виде колку си луда по него... _______________________________________________________________________________ Роднини: -Колку пораснала машала се разубавела... -А кога бев мала грда бев? -.-
Koj bi rekol deka nasmevkata e simbol na srekja a solzite simbol na taga?! Nekogas pokazuvame golema sreka so solzi,a dlaboka bolka so nasmevka. Спојлер p.s od tel sum
Кога ќе треба да ти стаса неоправдан, само уклучи роаминг , па да видиш дали некогаш ќе им текне пак да пратат.