Порано пензионерите тетовирале ЈНА, сега ЈСП. Порано на сликите им фалело боја, денес облека. Абе кога ќе се видиме? - Кога ќе се реши спорот со името. (добра корпа)
Му пишуваш на симпатијата -Каков фустан да си купам? син, розев или зелен? -seen -а син па и јас мислев таков..
Во Македонија тренд е свадбите да се прават со брза помош зошто не се знае во кој момент може да се породи невестата... Како ќе познаеш Македонец на плажа во Шпанија? -Остај тоа него од кај му нему пари за у Шпанија бе? у Охрид: може ли да легнам на лежалкава, само да се сликам и станувам.? Од љубов на прв поглед шо научи? -Да не го видам втор пат!! Најемотивен момент ми е кога ќе се сретнат двајца шофери на автобуси ...
Џејмс Бонд му вика на син му: -Сине ти купив кола.....кока кола. ______________________________________________________________________________ Заради тоа што имавте добиено на секој час по физичко, сега сте дебели. ______________________________________________________________________________ Ај баци ме во уста онака случајно како баба ми.
Шо праjш? -Еве на фб, гледам реприза од твитер... Три пати мери, еднаш сечи. < Три минути учи, еден саат дреми. Кога му поклонувам чоколадо на некој очекувам одма да го отвори и јас пола да го изедам. На времето не ни требаше fotoshop сите си бевме убави со тоа VGA камерите , како прваче да не цртало...!
Го замолувам комарецот што ми зема крв, да ми каже кога, каде и во колку часот да си ги земам резултатите од анализата....