I iskrenata nasmevka stana skap podarok! Zamisli ti se sluci nesto i ne POSTIRAS za toa!!!!! Ako go sakas poradi parite fati se so tatko mu,negovi se!
Имам еден пријател на фб, не го знам и не знам од кај сум го нашла пријател да ми стане, ама ептен цепка статуси става: * Кој и да се слика до било каква водна површина (океан, море, базен, вирче на сред улица, плунка од врапче, капка дожд) мора да му искоментира некој "ех бе знаеш да живееш!" ... НЕ БРАТ ЗАБОРАИВ ДА ЖИВЕАМ И НЕСАКАЈЌИ УМРЕВ ПОСЛЕ СЛИКАВА ОК ПОЗ * Ај колективно да се договориме "добро утро" да го смениме во "утро" или во "проклето утро" или во "АманВремеКилавоОпраиСеВишеЈуниСме утро". * Ова кога беше фамата со екстерното. *Добро бе луѓе коа шетате по тротоар и зад вас слушате звук на чкрипење, кочење, вртење педали, ѕвонче итн. што си помислувате? "Еј сигурно не е точак туку овој што оди зад мене има ненормални проблеми со коленото па му крцка со сличен звук на расштрафена педала, ај не се тргнам од патов". Што сигнал треба да даам за да ми се мавне некој од пат? Изглеа треба да седнам група трубачи на воланот од точакот и секогаш кога ќе сакам да свирнам да го штипнам едниот за газ и да ја почнат гласно "МЕ-СЕ-ЧИ-НА МЕЕ-СЕ-ЧИ-НА ЈОООЈ". * Сабајлечки ме мачи прашањето дали успеаа во животот луѓето што се тепаа да се сликаат до класната. Понекогаш си дремам на неговиот профил и се смеам.
Sometimes there is no next time, no second chance, no time out. Sometimes, it's now or never. “I think a lot, but I don't say much.” - Anne Frank Even if i had the chance, i wouldn't change myself. Not now. Not ever. No matter what,never give up.
Што ќе се напиеш? -За мене еден Juice.. За мене еден Елитни Одреди.. xaxax Не сакам повеќе да се гледаме.. -Е ај да се мижиме. Замислете го ова..читате книга ама не го споделувате тоа со нас...
Сите паѓаат на убавина, на κараκтер... јас од κревет. __________________________________________________ Мамо дај 100 денара. А тиа шо ти ги дадов за ужинка у трето одделение каде ти се..? _____________________________________________________________ Ја знаете онаа фаза кога во вц се оди со телефон, е јас ја одминав таа фаза сега со мене и полнач си носам _____________________________________________________________________________ Зошто најмногу свадби има во лето? - Невестите од септември се на школо.
Најди човек кој те опишува со „прекрасна“ наместо „добра риба“, кој ти се јавува кога ќе му спуштиш слушалка, кој ќе легне под небесниот свод и ќе ги слуша твоите отчукувања на срцето или ќе остане буден само за да може да те гледа додека спиеш. Биди трпелива и дочекај го момчето кое ќе те бакнува во чело, кој ќе сака да те покаже пред сите кога нема да бидеш совршена, кој ќе те држи за рака пред своите пријатели, кој мисли дека си прекрасна и без шминка. Оној кој секогаш ќе те потсетува колку сака што е со тебе и колку е среќен што те има. Оној кој во секој разговор со пријателите кажува: „Таа е единствената, вистинската.“.
Најромантичната приказна не е за Ромео и Јулија кои умреа заедно, туку за бабата и дедото кои остареле заедно.