Виe што jaдете гомна за луѓето, а после пиете кафе со истите --Како го правите тоа ? Не ги делам јас луѓето на добри и лоши, тие сами се поделија ... Се е за луѓе ама не се сите луѓе за се.. Некогаш губев време на луѓе, сега губам луѓе на време... Келнер, дај пиво дур да одлучам што ќе пијам.. Има 3 видови на маси во Гостиваров : 1. Трпезариска маса. 2. Воздушна маса. 3. Проста маса ... - Замисли се будиш и животот ти е совршен. Која паника би била тогаш... Кога веќе тетовирате Икони по телото, ставете си и пирс, да има кај да го закачите кандилото... Не ми е толку жал што отиде летото туку ми е криво што ќе се спои со зимата. Кога спонзоруша ја постира "Туѓа си бескрајно" знаеш дека дечко и и ја зел кредитната картичка .. Глупа жена ти дава тоа што го бараш , а паметна тоа што го заслужуваш ... Од пријател на фб
Ова лето , многу девојки ќе одат на одмор , сами ... Бидејќи нивните дечковци ќе одат со своите жени и деца.
Ми запали огин во срцето и си кидна. Врати се бе,скара да правиме! Толку те сакам што кога ќе си фатиш друга,јас ќе те врзам за радијатор!
Прашања што и‘ ги поставувам на мајка ми: -Кај ми е маицата? -Што има за јадење? -Кај ми се чорапите? Прашања што му ги поставувам на татко ми: -Каде е мама?
Ali ženu, valjda, najviše zaboli kad shvati da nije ostavila trag iza sebe. Ni trag crvenog karmina na košulji, ni ugriz na vratu, ni pismo, ni sjećanje. Да не се лажеме нема девојки што ви се мешаат во врските, има дечковци што го дозволиле тоа. Не го гледајте мојот живот додека вашите фаќаат прашина. A on? On je nešto što nijedan drug ne može biti. Dobro zapamtite, na kraju svako dobije to što zasluži Želim vam sve najbolje.
- Ги гледав ЛУЃЕТО кои ги сакам како се претвораат во ЛУЃЕ кои како да не ги ПОЗНАВАМ ! - Најлошото чувство не е да се биде осамен, туку да се биде заборавен од некого кого ти никогаш не си го заборавил. - Не можете да летате со скршено КРИЛО, ниту можете да САКАТЕ со скршено СРЦЕ !!!
Жената e како живата ограда ако не ја работеш отиде кај комшијата Случка во 2050 год. -Кај одиш со вратата бе еј ? -абе не е вратата, samsung galaxy S35 e.